Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace s denním provozem, letní terasa, dobře vybavený dětský koutek Hotelové ubytování: - 21 kompletně rekonstruovaných pokojů, kapacita 46 osob Ubytovna: - 21 pokojů před rekonstrukcí sloužících zejména k dlouhodobému ubytování pracujících Bowling - 2 dráhy Obchodní zóna v objektu. Pronájem: - volné obchodní prostory, sklady ...

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - golf

Restaurace - nabídka stálého jídelního lístku i poledního menu, připravíme i speciality - příjemné, moderně vytvořené prostředí, krásný nový interier, příjemná obsluha, bohatý jídelní a nápojový lístek.

Catering, gastronomické služby, zajištění slavnostních pohoštění: -rauty -recepce -bankety -zahradní slavnosti včetně stanů -party servis. Kompletní zajištění prezentačních akcí, firemních akcí-slavností, otevírání nových prostor, svatby, promoce, obchodní jednání. Vše na klíč. Výroba, dovoz: -studená kuchyně: -chlebíčky, ...

Ubytování v 87 plně klimatizovaných pokojích s telefonem, SAT. TV, minibary a přístupem na internet. Koupelna s odděleným WC. Konferenční, cateringové a gastronomické služby, restaurace, bar, podzemní garáže, fitness, meeting room, zahrádka.

Restaurace nabízející italské pokrmy a speciality. Máme připraveny - pizzy - saláty - těstoviny - hlavní jídla.

Restaurant - restaurace nabízí příjemné prostředí, možnost pořádání večírku, svatební hostiny, recepce, oslavy či jiné slavnostní nebo společenské příležitosti, k dispozici jsou Vám dva oddělené salonky s kapacitou 50 míst, celá restaurace a prostory kavárny - cateringové služby.

Celoroční ubytování v Penzionu Mata. Složení pokojů: -6 dvoulůžkových pokojů - 3 dvoulůžkové pokoje (letiště), 3 dvoulůžkové - u 2 pokojů možnost přistýlky -max. kapacita 16 osob -k ubytování tenisový kurt zdarma -apartmány -internetové připojení Wi-Fi -sociální zařízení na pokojích. Pořádání oslav a akcí.

Cukrárna, cukrářská výroba: - dorty - zákusky.

Rekreačně sportovní a vzdělávací centrum - jízdárna, ustájení koní, vyjížďky, jezdectví - hipostanice - pension, penzion, ubytování - kavárna - wellness.

Služby - grilování nebo zabíjačka na akce na klíč - sele na grilu, kýta na grilu, steaky - prodej masa na gril - zapůjčení party stanů.

Pension U Rytíře - penzion, ubytování v Českém Švýcarsku - restaurace.

Služby: - gastronomické poradenství - tvorba jídelních lístků včetně kalkulací - promo akce - produkční práce v oblasti cateringu.

Stravování a rychlé občerstvení v jídelně.

Pražírna kávy, kavárna, restaurace. E-shop - zrnková káva.

Restaurace a penzion Pod Radnicí - restaurace s kapacitou 50 osob uvnitř a 30 osob na terase, tradiční česká kuchyně - ubytování s kapacitou 15-ti lůžek.

Restaurace - široká nabídka jídel, polední menu.