Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost

Služby: - osobní trenér - fitness instruktor FitKoloběh - jízda a cvičení na koloběžce s lektorem.

Zajištění akci na klíč: - catering - dětské dny - hudební programy - plesy - firemní akce - teambuilding - večírky - workshopy.

Wellness a fitness na nejvyšší úrovni: - posilovna vybavená novými stroji - aerobní sál s širokou nabídkou kurzů - dětský koutek vybavený mnoha hračkami. Sport bar - kapacita 21 osob Letní zahrádka. Pátek a sobota grilování. Možnost živé hudby. Wellness: - whirlpool - velkokapacitní vířivka - parní, suchá Finská sauna či infra ...

Restaurace s denním provozem, letní terasa, dobře vybavený dětský koutek Hotelové ubytování: - 21 kompletně rekonstruovaných pokojů, kapacita 46 osob Ubytovna: - 21 pokojů před rekonstrukcí sloužících zejména k dlouhodobému ubytování pracujících Bowling - 2 dráhy Obchodní zóna v objektu. Pronájem: - volné obchodní prostory, sklady ...

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - golf

Restaurace - nabídka stálého jídelního lístku i poledního menu, připravíme i speciality - příjemné, moderně vytvořené prostředí, krásný nový interier, příjemná obsluha, bohatý jídelní a nápojový lístek.

Catering, gastronomické služby, zajištění slavnostních pohoštění: -rauty -recepce -bankety -zahradní slavnosti včetně stanů -party servis. Kompletní zajištění prezentačních akcí, firemních akcí-slavností, otevírání nových prostor, svatby, promoce, obchodní jednání. Vše na klíč. Výroba, dovoz: -studená kuchyně: -chlebíčky, ...

Ubytování v 87 plně klimatizovaných pokojích s telefonem, SAT. TV, minibary a přístupem na internet. Koupelna s odděleným WC. Konferenční, cateringové a gastronomické služby, restaurace, bar, podzemní garáže, fitness, meeting room, zahrádka.

Restaurace nabízející italské pokrmy a speciality. Máme připraveny - pizzy - saláty - těstoviny - hlavní jídla.

Restaurant - restaurace nabízí příjemné prostředí, možnost pořádání večírku, svatební hostiny, recepce, oslavy či jiné slavnostní nebo společenské příležitosti, k dispozici jsou Vám dva oddělené salonky s kapacitou 50 míst, celá restaurace a prostory kavárny - cateringové služby.

Celoroční ubytování v Penzionu Mata. Složení pokojů: -6 dvoulůžkových pokojů - 3 dvoulůžkové pokoje (letiště), 3 dvoulůžkové - u 2 pokojů možnost přistýlky -max. kapacita 16 osob -k ubytování tenisový kurt zdarma -apartmány -internetové připojení Wi-Fi -sociální zařízení na pokojích. Pořádání oslav a akcí.

Cukrárna, cukrářská výroba: - dorty - zákusky.

Rekreačně sportovní a vzdělávací centrum - jízdárna, ustájení koní, vyjížďky, jezdectví - hipostanice - pension, penzion, ubytování - kavárna - wellness.

Služby - grilování nebo zabíjačka na akce na klíč - sele na grilu, kýta na grilu, steaky - prodej masa na gril - zapůjčení party stanů.

Pension U Rytíře - penzion, ubytování v Českém Švýcarsku - restaurace.

Služby: - gastronomické poradenství - tvorba jídelních lístků včetně kalkulací - promo akce - produkční práce v oblasti cateringu.