Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Provoz: - závodní jídelny - kantýny - studená kuchyně - výrobna lahůdek - catering - chlazená a mražení jídla

Prodej, e-shop: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - vinylové podlahy

Lunch service s.r.o. se zabývá širokým spektrem gastronomie - catering - školní stravování.

Hostinská činnost -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Kavárna. Služby: - zakázková cukrářská výroba. Fashion Cafe Sedláčkova 16 301 00 Plzeň Po-Čt: 8.00-21.00 Pá:8.00-22.00 So: 9.00-17.00

Zajišťování dodávek občerstvení. Cateringové služby na klíč.

Hotel - ubytování - restaurace - wellness služby, sauna, vířivka, posilovna.

Rozvoz jídel - rozvoz pokrmů pro firmy a společnosti po Plzni a okolí.

Penzion Bebek** nabízí - ubytování ve dvoulůžkových pokojích až po sedmi-místné apartmány - restaurace - bar - kavárna. Možnost uspořádání firemních a společenských událostí.

Nová baby kavárna Filípek pro matky s dětmi Břeclav Dětská kavárna, baby cafe, rodinné centrum v Břeclavi. Můžete u nás strávit čas s Vašimi dětmi, pro které jsme nachystali vybavený dětský kout s houpačkou, skluzavkou, TV s pohádkami, bazénkem s kuličkami, a spoustou hraček. Nabízíme i hlídání dětí v hracím koutku. Rodičům nabízíme ...

Velkoobchod, distribuce, maloobchod, prodej: -velkoobchodní prodej alkoholické a nealkoholické nápoje, prodej tabákové výrobky, cukrovinky, a další sortiment pro restaurace a potravinářské obchody. -alkoholické nápoje, alkohol, destiláty -tabákové výrobky, cigaretový tabák, lulkový tabák, cigarety všechny značky, kuřácké ...

Restaurace. Nabízíme: -speciality -denní menu -široký výběr jídel -široký výběr nápojů -posezení - netradiční letní terasa.

Sportovní centrum: - tenisová hala - víceúčelová sportovní hala - tělocvična - balneoprovoz - restaurace.

Služby: - internetová kavárna - copy centrum - tisk - grafické práce.

Motorest: - česká kuchyně - bramboráky.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - nákladní doprava - vnitrostátní, mezinárodní - závodní stravování - půjčování vozidel - dodání ochranné pracovní prostředky.

Cukrárna Eiscafe Delikana. Výroba cukrářských výrobků, dortů a zmrzlin.

Profesionální internetová kavárna a počítačová herna. Prodej chlazených a teplých nápojů. Prodej počítačových a konzolových her, hardware a software.