Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Služby: - restaurace - music club, diskotéka - společenský sál.

Restaurace - Sluneční pizzerie. Rozvor jídla. Provozovna: Sluneční 3204 470 06 Česká Lípa 6

Moto-bazar, moto-shop, moto-kavárna. Prodáváme nové čtyřkolky, enduro motocykly, skútry, náhradní díly a příslušenství pro všechny běžné značky a typy motocyklů. Půjčujeme přívěsný přepravník motocyklů.

Prodej: - chovatelské potřeby

Farma Dolejší Mlýn, pěstování, chov: - zelenina - bylinky - jedlé květy - jablka - ovce Ubytování, služby: - dva apartmány - restaurace

Pražírna kávy Obchod - káva, čaj, kakao, cukrovinky. Porcelán na přípravu kávy a čaje. Kávové a čajové filtry, odvápňovací přípravky do kávostrojů, ruční mlýnky na kávu, french pressy, drippery. Kavárna Nápojové automaty - prodej, pronájem, operating, servis Profesionální přístroje na přípravu espressa E-shop: - káva - čaje - ...

CityClub: - stolní fotbálky - kulečník - šipky - plazmové televize - projekce - bowling - restaurace. FITTSPORT: - fit centrum - aerobic - posilovna.

Ubytování, hotel***: ledán. -19 pokojů -44 lůžek -1 jednolůžkový pokoj -12 dvoulůžkových pokojů -7 třílůžkových pokojů -sprcha, WC**, TV**, SAT*, minibar, telefon -dvoulůžkový pokoj 990, - Kč -třílůžkový pokoj 1500, -Kč -jedna osoba ve doulůžkovém pokoji 730, - -2 apartmá -dvě lůžka -ratanový nábytek, ...

Cukrárna - zákusky vlastní výroby - chlebíčky - domácí cukrářské piškoty a kokosky - zmrzlina vlastní výroby.

Restaurace Šedivec v podhůří Orlických hor - restaurace nabízí široký výběr jídel české i mezinárodní kuchyně - ubytování, dva apartmány, jeden pro 6 osob a druhý pro dvě osoby.

Penzion a restaurace RELAX se nachází na pomezí turisticky vyhledávaných Lužických hor a Českého Švýcarska. Samotný penzion pak najdete na polosamotě v katastru obce Rybniště - Horní Chřibská, poblíž místní vlakové zastávky na trase Děčín – Rumburk.

Ladislav Mašek provozuje pizzerii Castello v Novosedlicích. Nabídka: - pizza - pasta - saláty - maso na grilu - saláty - omáčky - přílohy. Zajišťujeme i rozvoz jídel.

Restaurace, rybárna: -speciality z mořských a sladkovodních ryb (grilované ryby, atd.) -klasická kuchyně -saláty -týdenní menu -výběr vína z jižní Moravy -kapacita 55 míst -možnost pořádání oslav.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Služby: -masáže - klasická, lávové kameny, lymfodrenáže, medová masáž. -poradenství v komplexním přístupu ke zdraví - harmonizační cvičení v sítích (aerojóga) - čajovna

Kavárna - nabízí nejlepší kávu a ostatní trendové drinky - prodej pizzy, salátů a baget - pořádání oslav, večítků, rautů a společenských akcí. Jiné Café, nová kavárna a cukrárna Masarykovo nám. 329, Uherské Hradiště, 686 01 Tel. 775 796 060

Vinárna - v nabídce máme lahvová vína, káva mnoho druhů alkoholických i nealkoholických nápojů, tankové pivo.