Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Cukrárna Kamilka - dorty, zákusky, ovocné a šlehačkové poháry, mini dezerty - různé druhy kávy.

E-shop: - kosmetika, parfémy - bylinné sirupy - gely

Hospoda - kapacita 110 míst. Orientace na českou tradiční kuchyni a kvalitně čepované tankové pivo Staropramen 11. Zázemí pro rodinné oslavy, firemní a společenské akce. Možnost parkování pro hosty. Připojení k wifi. V letních měsících letní zahrádka s dětským koutkem.

Kavárna a výtvarná dílna: - semestrální výtvarné kurzy pro děti i dospělé - umělecké a řemeslné kurzy pro děti i dospělé - dětské oslavy - aktivity pro děti - kapacita kurzů 12 míst - kavárna 25 míst - rezervační systém na kurzy na webu www.mojedilna.eu.

Služby: - autopůjčovna - půjčovna dodávek a užitkových vozů

Služby: - restaurace - společenský dům Společenský dům: tel.: 737 284 858 Restaurace: tel.: 734 850 850

PENSION GLORIA Pension se nachází v klidné části, přímo na náměstí města. Každý pokoj je vybaven plochou tv se sat. programy, koupelnou s toaletou. Zdarma na každém pokoji wifi připojení. Dále jsou k dispozici hostelové pokoje, které také mají svou koupelnu s wc. K nim náleží plně vybavená kuchyň. K dispozici je altán s grilem. Parkování je ...

Ubytování, služby: - penzion - hospoda

Pronájem, půjčovna atrakcí pro děti i pro dospělé - skákací hrady - nafukovací skluzavky - párty stany - ozvučovací technika - catering - realizace dětských dnů a firemních akcí na klíč.

Restaurace: - pizzerie - rozvoz pizzy.

Hospoda Bivoj Tečovice 302 tel. 604307199 email: hospoda@ondik.eu Tenis NONSTOP Tečovice areál TJ Sokol Tečovice tel. 604307199