Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Služby: -cateringové a doprovodné akce -pořádáme rauty, barbecue párty, hostiny, outdoor akce s vojenskou technikou, dětské dny, semináře, svatby atd. -veškeré akce jsme schopni sestavit na klíč a hlavně za rozumnou cenu!! Náš profesionální team se o Vás dobře postará.

Znalecké odhady - nemovitosti. Právní servis a poradenství. Dodávka - káva. Pražení - káva. Rodinná kavárna. Komplexní geodetické práce.

Bowling bar. - 4 bowlingové dráhy - kulečník - šipkový automat.

Kavárna s galerií: - nabídka kávy Lavazza a čajů Dilmah - dezerty, bagety a saláty - nekuřácký prostor. V letních měsících je k dispozici zahrádka.

Ekologická farma zámek Skřivaň. Služby: - ubytování - restaurace - svatební hostiny - vyjížďky na koních.

Holšín Rezidence. Služby: - ubytování - restaurace - bowling - wellness: - vnitřní bazén - infrasauna - parní lázeň.

Restaurace - domácí kuchyně - možnost sledování sportovních pořadů - polední menu.

Nově otevřená restaurace v příjemném prostředí. Restaurace: - denní menu, obědy, večeře, - pořádáme firemní večírky, oslavy, promoce. Vhodné prostory pro školení, teambuilding, semináře a kongresy. Konferenční sál s kapacitou 90 míst. Vlastní parkoviště, wi-fi.

Bar Restaurace - zahrádka - česká a mezinárodní kuchyně - denní menu.

Služby: - vývařovna - závodní stravování - rozvoz obědů - provoz kantýn.