Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Hostinská činnost. Kavárna a bar se stylově zařízeným interiérem: - letní zahrádka - nabídka moravských i zahraničních vín. Připojení k WiFi. Možnost pořádání soukromých oslav.

Perfektní hotel na Horní Bečvě v Beskydech. 141 lůžek, 57 pokojů, skvělé wellness, mnoho možností vyžití v létě i zimě. Restaurace s výbornou kuchyní a místními specialitami.

Nabízíme ubytování v penzionu v centru obce Horní Bečva, poblíž Rožnova pod Radhoštěm v Beskydech. Penzion je vhodný pro rodiny s dětmi, firemní klientelu a seniory. Služby: - ubytování ve dvoulůžkových pokojích, pokoj s terasou, apartmá. - pokoje jsou vybaveny stylově s nábytkem z masivu, TV, koupelnou - nabízíme pobytové balíčky za ...

Indická restaurace. Další provozovna Konviktská 9, Praha 1 tel. 222 211 462 email: konviktska@tikka.cz

Restaurace. Nekuřácká kavárna a denní bar se zaměřením na dezerty, zmrzlinu, výbornou kávu a míchané nápoje. Kapacita 35 osob - bar 11 osob - kavárna 18 osob - zahrádka (venkovní posezení) 12 osob. Zaměření na cukrařinu (cukrárna). Vlastní výroba zmrzliny.

Služby: - pronájem školících prostor - pořádáme školení, kurzy, semináře - jazykové kurzy Kavárna Náš bar tel.: 605 858 362

Restaurace - studená i teplá kuchyně - alkoholické a nealkoholické nápoje - možnost pořádání oslav, akcí, večírků - bar.

Restaurace - jídla na grilu

Služby: - rychlé občerstvení s nabídkou zmrzlinových jogurtů

Restaurace, pizzerie, bowling. Možnost opřádání soukromých i firemních akcí. Bowling.

Restaurace: -denní menu, hotovky, minutky, pizza, saláty -letní terasa -salonek.