Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Služby: - reklama - PR - pořádání firemních a společenských akcí - catering

Realizace - firemní akce, catering, curling - produkce - doprava účastníků - technické vybavení.

Sportovní areál Orlák. Hospůdka - Orelský klub.

Vinárna - kapacita 60 míst - salónek 20 míst - možnost výstav obrazů a fotografií.

Hostinská činnost: - restaurace: - denní menu, teplá jídla - alkoholické i nealkoholické nápoje.

Nekuřácká restaurace - kapacita 100 míst - salónek 40 míst - wi - fi připojení - dětský koutek vnitřní i venkovní - venkovní altán s grilem - petanque hřiště - ruské kuželky - stojany na kola - vlastní parkoviště.

Polévkárna: denní menu - zdravá, vegetariánská i bezlepková jídla - 2 menu s možností rozvozu - domácí polévky z čerstvé zeleniny - snídaně - lehké obědy - čerstvé ovocné a zeleninové saláty - domácí buchty a koláče - ovocné řezy a jiné dobroty. Rozvoz Otrokovice, Napajedla, Malenovice. Možnost objednávek v čase 8-10.45.

Vinárna, vinný bar, vinotéka. Prodej. - česká i zahraniční vína: - jakostní, odrůdová, s přívlastkem - pizza, minutky.

Kompletní cateringové služby: - koktejly - bankety - recepce - rauty - garden párty - firemní večírky - rodinné oslavy - svatby. Nabízíme občerstvení a stravování s kompletními službami.

Hostinská činnost: -teplá jídla -občerstvení