Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Pohostinství, restaurace: - nekuřácká jídelna - výčepní místnost - hotová jídla, minutky, dietní jídla - možnost pořádat hostiny, oslavy, svatby, rauty, školení atd.

Hostinská činnost Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Restaurace: - 15 druhů poledního menu + minutková česká i zahraniční kuchyně - rozvoz menu po Olomouci zdarma - možnost pořádání svateb, promocí, firemních akcí a smutečních hostin - salonek (30 míst) - WIFI.

V Delano cocktail bar & cafe najdete: - Cocktail bar, kde mícháme koktely známe po celém světě, a i vy si můžete namíchat svůj vlastní koktejl - cafe bar, v němž si vychutnáte kávu značky Janus - restauraci.

provoz restaurace v přístavu na Baťově kanálu ve Starém Městě

Hostinská činnost -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Složení pokojů: -30 dvoulůžkových, vana nebo sprcha. Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Vybavení objektu: -restaurace, kavárna a denní bar 50 míst -možnost ubytování se psy. Pronájem: -nebytové prostory na kanceláře

Paneria, výroba, prodej: - bagety - chlebíčky - sladké pečivo Prodejny: Kaprova 3 U plynárny 1432 tel.: 702 127 696 Mukařovského 7 tel.: 702 127 703

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním -školení a oslavy -svatby. Složení pokojů: -10 dvoulůžkových pokojů -2 apartmány. Vlastní sociální zařízení. Pohostinství: -restaurace a bar -letní zahrádka -vinný sklep.

Hostinská činnost. Pohostinství, restaurace: - česká kuchyně - obědové minutky, denní menu - hotová jídla, hotovky. Letní zahrádka.

Motorest, pohostinství: - restaurace, hostinec - závodní stravování - rozvoz do firem a domácností - možnost pořádání soukromých oslav

Kavárna, restaurace. Široká nabídka: -káva (50 druhů) -nápoje -dezerty -palačinky -těstoviny -saláty -menu, hotová jídla. Zajistíme pro Vás jakoukoliv společenskou akci - raut, banket, soukromou oslavu, svatební hostinu, narozeniny, výročí, grilování, koktejl párty, coffee break či garden party.

Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Motel nabízí: -ubytování v 6 dvoulůžkových a 2 jednolůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízení, TV, telefonem -restaurace s barem a zahradní terasou pro 55 osob. Grilování na zahrádce. Pořádání firemních a rodinných oslav.

Cukrářská výroba: - dorty - zákusky - cukroví Cukrárna Josefa Sousedíka 1730 Vsetín

Nabízíme rozvoz obědů do firem i domácností.

Hostinská činnost Výroba, výdej a prodej hotových pokrmů s výběrem ze tří jídel denně.Každý den čerstvé suroviny v souladu s hygienickými normami.Čisté, klidné prostředí--domácí strava.Příznivé ceny. Možnost odběru obědů přes dovozovou službu.

Služby - závodní stravování - catering - provoz kantýn - prodejní automaty.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Hostinská činnost Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat ...