Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Gastronomické služby - catering - závodní a školní stravování - nápojové automaty, vybavení kantýn.

Služby: - restaurace - pizzerie - rozvoz - catering

Základní škola. Mateřská škola. Školní družina. Školní klub. Školní jídelna: - telefon: 571640100.

Hotel: - 24-32 lůžek - lednička, minibar, Wi-fi, sprcha, telefon, TV na pokoji, wc - restaurace - denní menu - dětské hřiště - zahrádka - pořádání svateb a obřadů.

Cukrárna: - prodej zákusků - pravá italská točená zmrzlina Kavárna: - široký výběr káv - technika latte art - bezkofeinová káva - horká čokoláda.

-Fotografické služby -Velkoobchod a maloobchod Masérské, rekondiční a regenerační služby Hostinská činnost

Zprostředkování obchodu a služeb. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Velkoobchod a maloobchod. Hostinská činnost. Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin.

Restaurace: - stravování. Pizzeria (pizzerie). Rozvoz pizzy a jídel.Salonek 45 míst. Firemní akce, večírky.

Prodej, dodávka: - zdravá výživa - Pí-voda - regenerovaná, harmonizovaná a energetizovaná pitná voda - potraviny bez lepku - nesířené sušené plody - dia produkty - Bylinné Ajurvédské čaje a čajové koncentráty Dědka kořenáře - přírodní potravinové doplňky - okenní Mandaly - svíčky - svícny z přírodního kamene, solné lampy - kamínky a ...

Vinařství, výroba, prodej: -vína vlastní výroby -vína jakostní, odrůdová a výběry místních výrobců -degustace dle dohody od 8 do 20 osob -studená i teplá kuchyně, rauty a něco sladkého z naší cukrárny -káva, nealkoholické nápoje.

Restaurace. Stravování pro ubytované i návštěvníky osady. Možnost pořádání rodinných oslav, svateb, firemních večírků, srazů, diskoték.

Česká restaurace - lovecký styl - možnost uspořádat společenské akce - salonek, velký sál - letní zahrada s grilem.

Autokemp. Ubytování: - kemp - chatky - penzion. Restaurace.

Specialitou společnosti je nabídka cateringových služeb. Jsme schopni uspořádat jak malou rodinnou oslavu tak i velké firemní akce.

Pizzerie: - italská pizza (velký výběr), těstoviny, saláty aj.