Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Činnost: - kompletní služby školního i firemního závodního stravování - rozvoz jídla - catering

Pohostinská činnosť a výroba hotových jedál pre výdajne Výroba bižutérie a suvenírov

Služby: - restaurace a ubytování - pohádková cukrárna - vinotéka

Hotel a pivovar: - ubytování - restaurace - wellnes - aktivní dovolena

Restaurace KOPYTO Služby: - restaurace, zahrádka, gril, udírna, catering, rauty, svatby, promoce, rozvoz obědů. Plzeňský restaurant Kopyto nabízí bezplatný dovoz obědů do Vaší firmy.

Hotel *** - kapacita 1800 lůžek 810 pokojů - WIFI připojení k internetu - apartmány - prezidentské apartmá Loby bar Restaurace

Restaurace a Pivní šenk: - svatební hostiny, večírky, promoce, rodinné slavnosti a dalších akce - výborná kuchyně. Denní menu.

V našem hotelovém komplexu nabízíme ubytování ve 47 nadstandardně zařízených pokojích. Rovněž disponujeme plně vybavenými konferenčními prostory vhodnými pro firemní školení, rauty či večírky.

Natěračské práce Malířské práce Provoz - občerstvení - na stavbách - a sportovních akcí většího rozměru Izolatérské práce.

Billiardový klub. Cocktail Šilingrák bar. Provozování: - billiardového klubu: - k dispozici 9 kulečníkových stolů - 2 karamboly - baru.

Restaurace - kapacita 300 míst - kuřácká a nekuřácká část - denní menu - připojení k internetu - LCD TV - trampolína pro děti - letní zahrádka kapacita 200 osob - bezbariérový přístup - parkoviště.

Restaurace: -obědy, večeře -hotovky, minutky -denní menu -restaurace 70 míst, nekuřácký salónek 15 míst -pro různé oslavy, školení, svatby, hostiny -vhodné i pro rodiny z dětmi.

Ubytování: -kapacita 11 pokojů (2 až 4 lůžka/pokoj). -nekuřácká Restaurace: -obědy, večeře -hotovky, minutky -denní menu -restaurace 70 míst, nekuřácký salónek 15 míst -pro různé oslavy, školení, svatby, hostiny -vhodné i pro rodiny z dětmi.