Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Výroba, rozvoz: - hotová jídla - vegetariánská jídla - obědy. Služby: - catering.

Výroba, prodej: -cukrářské výrobky -dorty -zákusky -káva, zmrzlina. Cukrárna.

Ubytování: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -9x dvoulůžkový pokoj -1x jednolůžkový pokoj Služby: -CAFE BAR - 60 míst -letní zahrádka - 30 míst.

Vinný bar. .soukromé, firemní akce .Kapacita 38 míst. Prodej: - sudová, lahvová vína - pochutiny k vínu. Wine express tel.: 603999192: - rozvoz sudového vína po-čt 16-24, pá-so 16-02 - nad 4l vína je rozvoz zdarma.

Děčínský Sněžník. Služby: - restaurace - penzion.

Restaurace, sport bar s bowlingem, kulečníkem, stolním fotbálkem a šipkami

Činnost: - sestavování počítačů na zakázku

Coutry Music Saloon - restaurace v kovbojském stylu.

Hudební bar Pivnice - klasická česká kuchyně - kapacita 130 míst - salonek 20 míst - zahrádka 36 míst - možnost pořádání večírku, svateb.

Minipivovar a restaurace parník: - restaurace s pivnicí - denní menu.

Dětská kavárna - nekuřácká a bezbariérová provozovna - WIFI připojení - přebalovací pult - trampolína - houpačka - dětské židličky - hlídání dětí - narozeninové oslavy na míru.