Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Ranch, služby: - vyjížďky na koních - ustájení koní - hospoda

Italská restaurace: - rizoto - těstoviny - pizza - mořské plody, ryby...

Služby: - catering - závodní stravování

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží. Pohostinství: -soukromé večírky, narozeninové akce (35 osob) -posezení na terase (45 osob)

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - wellness

Resort Green Valley. Rekreační areál. Služby: - ubytování - restaurace Možnost pořádání: - teambuilding - firemní akce - svatby.

Barokní statek Benice. Hřebčín Favory. Penzion. Restaurace.

Služby: - restaurace - pizzerie - rozvoz jídla

Rozvoz hotových jídel Praha-západ, Praha 5 a Praha 6. Pravidelný dovoz obědů a jídla, vybraných z denního menu. Všechny pokrmy jsou určeny podle týdenního jídelního lístku.

Služby: - restaurace - catering Finská sauna Ubytování: - nadstandartně vybavené bytové jednotky

Lázně. Služby: -bazén -solná jeskyně -půjčovna sportovních potřeb -kosmetika -kadeřnictví -pedikůra -wellness -restaurant -tenisový areál

Hotel**** - satelitní TV - WIFI připojení - wellness centrum Restaurace ROKOKO - příjemné prostředí - proskleá terasa s výhledem na zahradu - otevřeno pouze na snídaně a pro pořádání akcí - pořádání večírků, svatebních oslav apod. na klíč

Areál Mladé Buky. - sportovní vyžití - restaurace.

Cukrárna: -výroba a prodej cukroví, dortů, zákusků, vánočního a dalšího svátečního cukroví, vdolečků ale i chlebíčků. Nabízíme velký výběr. Vyrábíme všechny sladkosti i pro diabetiky.