Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Bezpečnostní a detektivní služby fyzická ostraha majetku, ochrana a doprovod vozidel, pátrání po osobách nebo vozidlech a jejich sledování Stěhování bytů, kanceláří, těžkých břemen - vyklízení bytových a nebytových prostor Pohledávky - vymáhání Realitní činnost Pravidelné a jednorázové úklidy Cateringová činnost

Hotel, ubytování, ubytovací služby. Pokoje: - celkový počet pokojů 315 - počet standardních pokojů 306 - počet apartmá 9. Vybavení pokojů. Hotelové pokoje jsou po kompletní rekonstrukci zařízeny moderním interiérem. Součástí vybavení pokojů je: - TV se satelitním programem - radio, trezor - minibar - telefon s přímou ...

Hostinská činnost -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a ...

Služby: -pořádání čokoládových rautů s možností zapůjčení čokoládové fontány

Služby: - účetnictví - daně

Pizzerie a restaurant La Gondola: - kapacita 30 míst - letní zahrádka 40 míst. Nekuřácká restaurace: - denní menu - pizza - těstoviny, rizoto - saláty - speciality z masa. - domácí tiramisu, panna cotta Rozvoz pizzy.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -8x dvoulůžkový s 1 přistýlkou, vana, WC -6x třílůžkový s 1 přistýlkou, vana, WC -3x čtyřlůžkový s 2 přistýlkami, vana, WC -3x apartmá 1+1: -2 lůžka s 2 přistýlkami, vana, WC -3x dvoulůžkový s 2 přistýlkami, společná sprcha a WC na patře. Ceny jsou se snídaní, ...

Perfect restaurant je třípatrový prostor - restaurace, kavárna a club. Nabízí svým hostům to nejlepší z metropolitních kuchyní celého světa např. netradiční Singapurské chicken rice, úžasné snídaňové sety jako New York, Londýn, Paříž, či Stockholm, ale také pravý český guláš a netradičně servírovanou kachnu či vepřové koleno.

Vinárna, restaurace: - kapacita 80 míst - salónek 25 míst (možnost pronajmutí) - letní zahrádka - taneční večery s živou hudbou.

Restaurace s kapacitou čtyřiceti míst nabízející speciality české a mezinárodní kuchyně a sortiment moravských a francouzských vín.