Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Hostinská činnost -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a ...

Služby: -pořádání čokoládových rautů s možností zapůjčení čokoládové fontány

Služby: - účetnictví - daně

Pizzerie a restaurant La Gondola: - kapacita 30 míst - letní zahrádka 40 míst. Nekuřácká restaurace: - denní menu - pizza - těstoviny, rizoto - saláty - speciality z masa. - domácí tiramisu, panna cotta Rozvoz pizzy.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -8x dvoulůžkový s 1 přistýlkou, vana, WC -6x třílůžkový s 1 přistýlkou, vana, WC -3x čtyřlůžkový s 2 přistýlkami, vana, WC -3x apartmá 1+1: -2 lůžka s 2 přistýlkami, vana, WC -3x dvoulůžkový s 2 přistýlkami, společná sprcha a WC na patře. Ceny jsou se snídaní, ...

Perfect restaurant je třípatrový prostor - restaurace, kavárna a club. Nabízí svým hostům to nejlepší z metropolitních kuchyní celého světa např. netradiční Singapurské chicken rice, úžasné snídaňové sety jako New York, Londýn, Paříž, či Stockholm, ale také pravý český guláš a netradičně servírovanou kachnu či vepřové koleno.

Vinárna, restaurace: - kapacita 80 míst - salónek 25 míst (možnost pronajmutí) - letní zahrádka - taneční večery s živou hudbou.

Restaurace s kapacitou čtyřiceti míst nabízející speciality české a mezinárodní kuchyně a sortiment moravských a francouzských vín.

Golfové hřiště v Ústí nad Labem, písku, Telči a Rohanském ostrovu. - golfový klub, - výuka golfu, - pořádání dětských táborů. Provozování Hotelu a restaurace v Šiškův mlýn.