Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Restaurace Šupina a Šupinka se specializací na sladkovodní ryby a speciality z nich.

Trojka Restaurant, nekuřácká restaurace v centru Kolína. Služby: - restaurace, ryby, čerstvé ovoce a zelenina - venkovní posezení, gril - dětské hřiště, pískoviště. - hřiště na Petanque.

Služby: - krabičková dieta - příprava zdravých jídel s přepravou až do Vašeho domu

Sportovní zařízení - badminton - Ping Pong, Black Pong - lymfodrenážní kalhoty - lokální kryoterapie - zdravotní cvičení. Bar - cateringové služby

Hotel. Ubytování: -48 lůžek -2 jednolůžkové pokoje -20 dvoulůžkových pokojů -2 třílůžkové pokoje -na pokojích WC**, sprcha, fén, lednice, TV**, SAT*, telefon s přímou volbou. Služby: -recepce 24 hodin -hotelová prádelna. Parkoviště. Restaurace, bar*: -50 míst -letní zahrádka 50 míst.