Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Hostinská činnost: - vřídelní kavárna - café, káva ze vřídelní vody.

Cukrárna: -zmrzliny, zmrzlinové poháry -zákusky, dorty -míchané nápoje -obložené chlebíčky -točené pivo, kofola. Příjem objednávek na: -obložené chlebíčky -dorty -vánoční cukroví -cukrářské výrobky.

Služby: - restaurace - bowling - salónek (50 míst)

Ubytování: -penzion Restaurace.

Cukrárna Řečkovice s kavárnou. Dorty Zákusky Mini zákusky Vánoční cukroví Zmrzlina Chlebíčky

Společenský dům: - restaurace - ubytování - lázně - společenský sál - bowling.

Služby, pronájem: -pronájem kanceláří. BISTRO NAJRENT - čerstvé jídlo každý den. Maloobchod s podlahovými krytinami a doplňky, stavební chemií, potřebami pro podlaháře, přípravky pro údržbu a ošetřování podlah..

Ubytování: - penzion Restaurace. Kavárna.