Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Restaurace - bar, pohostinství

Pohostinství: - restaurace, hostinec, hospoda, bar.

Restaurant Bavorská: -možnost oslav, promoce, firemní večírky, rauty -letní zahrádka -salónek -pizzerie, pivnice -sportovní přenosy, reprodukovaná hudba -tankové Starobrno -víkendové oldies.

Služby - cukrárna Ubytování: - penzion Pinocchio

Restaurace, bio restaurace. - rozvoz obědů Služby: - kurzy vaření

Naše služby: - cukrářská výroba tradičních českých zákusků a dortů z pravé živočišné šlehačky - velko i maloprodej - rozvoz pro cukrárny - rauty, restaurace a hotely. Dorty atypické, svatební, vánoční, minizákusky, cukroví, těsta. Výroba italské zmrzliny(50 druhů).

Autokemp - ubytování v chatkách - stanování - restaurace.

Restaurace: -nabídka teplých i studených jídel a nápojů Penzion: -2x dvoulůžkové pokoje - 1x třílůžkový pokoj -1x čtyřlůžkový -1x pětilůžkový -každý pokoj má své vlastní sociální zařízení. Apartmán pro čtyři osoby, vlastní sociální zařízení a kuchyňka. Wifi.

Výroba, dodávky: - hotová jídla - catering - svatební hostiny - rodinné oslavy - závodní stravování.

Cukrárna, výroba, prodej: - dorty - zákusky Pobočka Proboštov: tel.: 774 714 460