Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Ubytování: - hotel Restaurace. Kavárna. Konferenční sál (až 160 míst).

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - pivnice - wellness

Rekreační středisko - ubytování v chatkách - restaurace - sportovní zařízení.

Služby: - cateringové Ubytování: - penzion Veronika

Výkup palet. - autodoprava - hostinská činnost a ubytovací služby - prodej obalového materiálu.

Rekreační středisko - ubytování 21 chatek - kemp - s vlastním sociálním zařízením - celková kapacita 123 lůžek - restaurace s možností plné penze.

Ubytování - dvou, tří, čtyř a pětilůžkové pokoje. Restaurace - nekuřácké prostředí - kapacita 35 míst - venkovní zahrádka s ohništěm a grilem - možnost pořádání svatby, rauty, firemní večírky a společenská setkání. Sauna.

Vinařství. Výroba: - víno, vína Služby: - ubytování penzion Aurelius - degustace

Restaurace: -výborná kuchyně -zimní zahrada 30 míst -celoroční provoz -možnost parkování autobusů. -nově wellness v objektu /sauna, vířívka, bazén/

Hotel *** v blízkosti Lipenského jezera: -ubytování -40 pokojů (93 lůžek) -restaurace -bar s krbem -fitness -sauna -půjčovna lodí a horských kol.

Berry's Juice & Smoothies Prodej juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťáva z ovoce a zeleniny. Zachovává si maximum všech vitamínů, minerálů, enzymů a stopových prvků. Smoothie je hustý brácha freshe. Má větší podíl mixovaného ovoce oproti odšťavněnému, nebo je doplněn jogurtem. Je plný vlákniny a pořádně zasytí.