Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Služby: - restaurace - cukrárna Ubytování: - apartmány

Studená kuchyně, rychlé občerstvení, italská kuchyně a pizza. Rozvoz pizzy a salátů.

Zabýváme se: Závodním stravováním, školním stravováním, cateringem, party servisem, distribuce mražené a chlazené stravy. Jsme společností, která je tu pro Vás. Chceme, aby jste se u nás cítili co nejlépe a s našemi službami byli maximálně spokojeni, uděláme pro to maximum. V našich několika jídelnách: denní výběr z pěti druhů hlavních jídel, ...

Ubytování: -55 pokojů -jednolůžkové a dvoulůžkové -luxusní dvoulůžkové pokoje -apartmány, vše vybavené TV-SAT, přímá tel.linka, WC a koupelna, minibar, trezor. Restaurace: -prostory pro rauty, svatby, recepce, semináře, školení, firemní akce, prezentace, gastronomické zajištění, kapacita 60-80 osob. Hotelový ...

Rychlé občerstvení: - čerstvé bagety, saláty a chlebíčky - zákusky a sladké pečivo. Možnost posezení u kávy. V letním období je k dispozici zahrádka. Další služby: - Wi-Fi.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - zákusky - zmrzlina

Naši restauraci Tacl najdete v srdci Holešova. Budeme velice rádi, pokud se za námi zastavíte pochutnat na dobrém jídle. Na kvalitě si dáváme velice záležet a můžete u nás očekávat pouze kvalitní a čerstvé suroviny. Připravujeme tři druhy denního menu. Vybrat si můžete z bohaté nabídky piv, rumů a vín. Pro řidiče máme na čepu nealkoholické ...

Staropražská hudební show. Restaurace

Penzion U Karkulky - ubytování. Nakládání s odpady, včetně nebezpečných. Ekologická likvidace autovraků, autovrakoviště. Autodoprava nákladní. Autoservis, autoopravna, pneuservis. Půjčovna přívěsů.