Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Hotel: -ubytování, stravování -restaurace -zahradní restaurace -8 pokojů vybavených sociálním zařízením -2 třílůžkové pokoje -6 dvoulůžkových pokojů -parkoviště u hotelu. Letní i zimní turistika. Sportovní vyžití.

Ubytování: - penzion Café Restaurant Rič Bečov nad Teplou, nám. 5. května 24

Hotel**** -ubytování -restaurace -kavárna -lobby bar -swimming pool -fitness centrum -konferenční místnosti -kryté garáže.

Penzion. Hostinská činnost. Ubytování se snídani. Restaurace. Sportovní vyžití v okolí.

Hotel **** -kapacita 25 pokojů -2 jednolůžkové pokoje -13 dvoulůžkových pokojů STANDART -5 dvoulůžkových pokojů COMFORT -4 APARTMÁ -1 SUITE PRESIDENT léčebné proceduryvybavení pokojů -koupelny se sprchovým koutem nebo vanou a doplňky -telefon s přímou volbou -televizor se satelitním příjmem -radio -minibar ...

Mobilní prodej: -grilovaná kuřata -rychlé občerstvení -catering -party servis -oslavy všeho druhu, firemní večírky, svatby, narozeniny -COUNTRY GRILL-prodejní vůz s obrovským kuřetem na střeše. Výroba, prodej: -grilovací zařízení -grilovací vozy a stánky -nerezový nábytek -gastro zařízení.

Penzion - kapacita ubytování 16 lůžek - 4 pokoje po 4 lůžkách - pokoje vybavené sprchovým koutem a sociálním zařízením - parkoviště Restaurace - kapacita 50 míst, salonek.

Restaurace - catering - firemní obědy - rauty.

Ubytování. Hotel má 69 moderně zařízených dvoulůžkových pokojů se sprchou a WC, telefonem s přímou provolbou, televizí se satelitními programy, vysoušečem vlasů a trezorem (za poplatek). V hotelu jsou dvě restaurace a v 6. patře chlouba hotelu - zasklená vyhlídková vinárna a kavárna s otevřenou terasou s nádherným panoramatickým pohledem na ...

Hotel: -ubytování - dvou, tří lůžkové pokoje - na pokojích televizor, rádio, koupelna, WC Restaurace s terasou: -zvěřinové a rybí speciality. Kavárna. V blízkostí hotelu je lyžařský areál, tratě na běžky.

Admiral club - restaurace - bowling - diskotéka, disco.