Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Výroba, prodej: - sudové a lahvové víno z celého světa - rozvoz sudového vína - montáž stáčecího zařízení - budování vinoték - výroba reklamních lahví

Hotel, ubytování: - restaurace - vinárna - wifi připojení - salonky - školící sál.

Rozvoz jídel - závodní stravování - veřejná jídelna Gastronomické služby

Restaurace Rigoletto - italské speciality.

Restaurace - mezinárodní kuchyně Zkušenosti s moderní kuchyní nám pomáhají vytvářet novou středoevropskou cestu s návazností na tradiční pokrmy. Nabízíme české speciality a máme širokou sezónní nabídku, která obohacuje stálý jídelní lístek.

Hotel - kapacita ubytování 30 lůžek s vlastním sociálním zařízením - restaurace.

Služby: - celoroční stravování - jídla (5 druhů), teplá, studená kuchyně - stravování v místě - rozvoz pro firmy Provozy - Hradec Králové: Pražská 322 (ZVU -jídelna, kantýna) Přemyslova 1106 (Lesy ČR - jídelna, rozvoz jídel)

Restaurace - polední a stálé menu - pořádání dnů mezinárodních kuchyní - letní gril se zahrádkou - televizní přenosy sportovních klání - venkovní dětské hřiště Cateringová činnost

Kebab Istanbul. Rychlé občerstvení.

Bufet - studená i teplá kuchyně - parkoviště u objektu

Rodinný penzion - celková kapacita 21 lůžek - dvoulůžkové pokoje, apartmán - možnost rybaření vylovenou rybičku ihned připraví kuchař v kuchyni - pořádání svatby, rauty, školení, firemní akce - dárkové poukazy Restaurace - kapacita 45 osob - zahrádka - grilovací zahrada Sauna - bazén Squashové ...

Lyžařský areál. Společnost Arrakis, spol. s r.o. Vám nabízí příjenmé ubytování v Krkonoších, včetně výborné kuchyně, skvělé podmínky pro lyžování a bowling ve svých provozovnách Zelený Mlýn a Národní dům v Žacléři a v Prkenném dole.

Ubytování: -dvou a třílůžkové pokoje, -rodinné apartmány. Uschovna kol a lyží. Wifi. Restaurace.