Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Hotel: -ubytování ve 30 pokojích -pokoje jsou vybaveny TV, telefonem, koupelnou se sprchovým koutem a WC -restaurace s převážně českou kuchyní -k dispozici kongresový sál až pro 100 osob a další tři salonky s kapacitou 30, 20 a 10 míst -hotelové wellnes centrum.

Hotel LONY - pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, lednicí, TV, rádiem a DVD - kapacita 78 lůžek - jedno, dvou, tří, čtyřlůžkové pokoje a apartmány - každý pokoj má vlastní WC, sprchu, TV + satelit, připojení k internetu WiFi - vířivka - infrasauna - parkoviště v uzavřeném areálu hotelu - salónek ...

Hotel **** -ubytování -restaurace -léčebné procedury -wellness procedury.

Luxusní hotel v centru Prahy Luxusní hotel přímo na Václavském náměstí Hotel na Václavském náměstí Ubytování pro náročnou klientelu Ubytování, hotel, restaurace.

Hotel: -ubytování -dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s příslušenstvím, TV, radiem -jihočeská kuchyně -zimní terasa -školení firem -zprostředkování lovu zvěře, houbaření -sauna, biliárd, fitnes, vlastní sportovní hřiště, vlastní rybník k rybolovu i koupání.

Služby: - bar - kulečník - šipky - stolní fotbal