Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Penzion - ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením - k dispozici je 18 lůžek a 3 přistýlky - restaurace

Penzion -celoroční ubytování v pokojích s příslušenstvím -restaurace -zahradní grilování

Penzion - ubytování pro rodiny s dětmi - kapacita 9 lůžek Ubytování v chatkách Restaurace - pořádání oslav a večírků Kavárna - italské dezerty

Penzion - kapacita ubytování16 míst Restaurace - kapacita 60 míst

Hotel: -ubytování v rodinném hotelu -k dispozici restaurace -možnost ubytování se psem.

Penzion - ubytování - čtyřlůžková chatka Restaurace - kapacita 20 míst. - venkovní terasa kapacita 20 míst.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Hotel: -ubytování -2 a 3 lůžkové pokoje, vlastní WC, sprcha, TV** -restaurace - kapacita 70 míst -venkovní krb -kulečník, šipky -vlastní pláž -dětské hřiště -půjčovna lodě, horská kola

Penzion - ubytování dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje - TV se SAT - lednice - všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení na pokoji - dvoupokojový apartmán 1 dvoulůžkový a 1 třílůžkový pokoj, TV se SAT, kuchyně, lednice, sporák, sprchový kout a WC - možnost zapůjčení kol - venkovní posezení na velké zahradě s výhledem na jezero - ...

Hotel: -bytování (dvoulůžkové pokoje, apartmány) -restaurace -sportovní vyžití. -firemní konference, školení -školy v přírodě.

Penzion - celoroční ubytování na Lipně - restaurace

Lezecká stěna. Akreditační středisko MŠMT. Výuka lezení a skialpinismu, průvodcovská činnost horská. Půjčovna lezeckého a skialpinistického vybavení. Teambulding. Oslavy. Prodej sportovního oblečení. Restaurace.

Provozování restaurace Kart-centrum

Hostinská činnost-Pojízdný kiosek

Penzion U Černého čápa nabízí svým návštěvníkům ubytování v příjemném prostředí řeky Nežárky. Penzion se nachází nedaleko města Jindřichův Hradec. Příjemné ubytování, stylová restaurace, dětský koutek, venkovní hřiště.

Restaurace, pizzerie. Letní zahrádka. Dětské hřiště

Hotel **** -ubytování. -léčebné pobyty. -wellnes pobyty. -restaurace. -kavárna.