Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Kavárna Restaurace - česká a mezinárodní kuchyně

Hanácká restaurace zaměřující se na přípravu jídel z lokálních surovin.

Restaurace: - stravování - tradiční valašská i česká kuchyně. Výčep, pivnice. Sportbar. Pořádání: - pravidelné diskotéky Pá, So.

Stylová Valašská restaurace. Stravování. Jídelna - 70 míst. Pivnice - 50 míst. Myslivecký salonek - 12 míst. Krb, na kterém se často připravuje specialita zakladatele - Valašské ražničí. Venkovní posezení - 30 míst. Bohatý výběr místních specialit. Pořádání soukromých akcí (svatby, oslavy výročí, firemní akce, atd.).

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -24 klimatizovaných pokojů - kapacita 54 lůžek -zimní zahrada 15 osob Pohostinství: -nekuřácká restaurace - 48 osob. Po-Pá 7:30-16 So-Ne - zavřeno.

Nabízíme galerii vín, kde máme pestrou sbírku vín z pálavy. Můžete navštívit náš vinný bar a společenský sklípek je to historický sklep z 18.století.

Nekuřácká hospoda. Stravování, občerstvení, domácí kuchyně. Pronájem sklípku. Parkování pro 350 aut v areálu Ski Osvětimany.

Restaurace - česká kuchyně - zahrada kapacita 28 míst - zajišťují rauty, oslavy, svatby, promoce, vánoční večírky - možnost i reprodukované hudby

Restaurace, pohostinství. HATTRICK restaurant se nachází na severní straně Arény Pardubice a je neodmyslitelnou součástí budovy a jejího programu. Show-window ,velkoplošná projekce a 10 TV ,možnost sledování sportovních přenosů, jedinečná dekorace originálních hokejových dresů a fotografií , billiard, šipky. Pořádání banketních hostin a rautů ...

Služby: - bar, občerstvení - ubytování.

Pizzerie. Pizza. Rozvoz jídla - při objednávce nad 500, -Kč dostanete lahev vína zdarma.

Poskytování gastronomických služeb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogerie, kolonial, potřeby krmení a potrava pro zvířata.

Restaurace: -kapacita 70 míst - široký výběr hotových jídel, minutek a jiných specialit - svatební hostiny, promoce, rodinné oslavy, večírky - výroba a dodávka obložených studených mís - čepujeme Šerák Hanušovice 11 - Tvarůžkové speciality - Rozvážíme polední menu

Služby: -restaurace. -bar. -cateringové služby. -rozvoz pizzy, tel.: 776320630

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: -vinařství -vinný sklep (provozovna č.5720). Pod Starýma Horama č.e.23 696 71, Blatnice pod sv. Antonínkem.

Hotel: - ubytování, kapacita 26 lůžek - jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové pokoje - 3 dvoulůžkové pokoje se sprchovým koutem a barevnou televizí Restaurace: - stravování - salonek (salónek), kapacita 20 osob. Možnost pořádání menších společenských akcí Další služby: - solárium - nehtové studio - relaxační masáže - ...

Restaurace - kapacita 40 míst - letní terasa - teplá i studená jídla - točené pivo - alkoholické a nealkoholické nápoje