Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Kategorie: -motel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -17 dvoulůžkových, WC, sprcha Vybavení objektu: -restaurace -denní bar, vinárna -salónek 15 míst -možnost současného ubytování psa. Vybavenost lokality: -parkoviště v objektu -dětské hřiště 500 m -golfové hřiště 100 m součástí areálu dostihové dráhy -minigolf 1000 ...

Bowling Bar. Služby: -bowling.

Cukrárna, dodávka - cukrářské výrobky

Doprava - Autodoprava - Autoopravna - doprava nákladní mezinárodní - spedice. Provozování restauračních služeb

Výroba, prodej - cukrářské výrobky Cukrárna

Dělňák, Hornický dům Restaurace: -česká kuchyně -točené pivo -VHP výherní automaty, herna -možnost pořádání oslav, akcí.

Služby - restaurace - diskotéka - hospoda

Ubytování: -hotel Restaurace: -pizzerie Služby: -galerie -solná jeskyně

Pohostinství, restaurace, pivnice.

Pohostinství: -restaurace pro 70 osob: -minutky -denní menu -letní zahrádka ve dvoře pro 50 osob. -možnost konání akcí. Penzion: - 10 pokojů - 24 lůžek

Ubytování, služby: - chata - hospůdka

Ubytování, služby: - penzion - restaurace - turistická ubytovna