Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Penzion - ubytování v 1 - 2 lůžkových pokojích s možností přistýlky Restaurace

Restaurace: -teplá jídla -alkoholické i nealkoholické nápoje -k dispozici je 100 míst

Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním, vhodné pro dělníky. Složení pokojů: -10 pokojů -3x dvoulůžkový -7x třílůžkový -ubytování dlouhodobé i denní. Vybavení pokojů: -umyvadlo -společné sociální zařízení na chodbě. Vybavení objektu: -restaurace 30 míst -sál 80 míst -salonek 30 míst. -letní ...

Sklepy Jarošek. Vinný sklep. Pořádáme společenské i soukromé akce. Degustace vín, posezení s cimbálovou muzikou nebo firemní teambuilding ve slováckém stylu.

Grilování selat na zakázku. Pořádám rauty a zahradní slavnosti

Prodej vína. Provoz vinného sklepa.

Činnost autorizovaných techniků ve stavebnictví a architektuře

Bistro - snídaně, svačiny, obědy, speciality z udírny - rozvoz obědů

Restaurace - kapacita 35 míst - předzahrádka 15 míst

- restaurace - tel:466416274. - speciality české i zahraniční kuchyně. - ubytování ve 2-lůžkových pokojích a apartmánech - portovní vyžití, tenis, sauna, beach volejbal, bazén - jízda na koních tel:777313550 - staročeská stodola - tel:466412464 - každodenní rožnění slete, kýty nebo krůty - speciality na lávových kamenech - pá, so ...

Naše vinárna se specializuje na kvalitní sudová vína z Moravy a Jižní Ameriky. Dále u nás najdete dobře zásobenou vinotéku s výběrem kvalitních lahvových vín z domova i z nejznámějších světových vinařských oblastí. Spolu s vínem si můžete pochutnat na vhodně sladěném výběru převážně studených pokrmů a pochutin.

Hospoda Na Zastávce - typická česká a staročeská jídla