Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Ronox - restaurace a ubytování Nabízíme Vám ubytování v klidnější části České Skalice ve dvoulůžkových pokojích. Každý pokoj má možnost přistýlky pro další dvě osoby. Najdete tu i pokoj s terasou. Restaurace má bezbariérový vstup.

Penzion - ubytování v apartmánech - malé apartmá pro 1 - 3 osoby - velké rodinné apartmá pro 1 - 9 osob - pokoje vybavené sociálním zařízenímrestaurace - minutkové a mořské speciality - možnost pořádání akcí, oslav - steak barbufet - hotová jídla Restaurace - ...

Jídelna, stravování, restaurace. Cukrářská výroba, rozvoz jídel.

Pizzabar. Pizzerie, stravování. Rozvoz pizzy.

Penzion a restaurace U Hladů

Penzion U Leihsů Rodinný pension v blízkosti přehrady Hracholusky. Restaurace s kapacitou 60míst. Ubytování v pensionu (30 míst) a v chatě. Chata je pro 13 osob.

Ubytovací služby. Komfortní tříhvězdičkový hotel v klidné části Prahy 9, přestavěný z historických hospodářských stavení na moderní, kompletně klimatizovaný hotel s velmi kvalitním ubytováním a vyhlášenou restaurací. Internetové připojení a parkoviště je bezplatné.

Hotel: -ubytování přímo na břehu Lipna -možnost koupání, provozování pěších výletů, cykloturistiky, in-line bruslení, vodních sportů, minigolfu, tenisu, rybaření a houbaření -restaurace.

Služby: -ubytování -stravování -tenisové kurty -fotbalové hřiště -volejbal, plážový volejbal, nohejbal -možnost parkování.

Taxislužba Hotel **** - kapacita 182 lůžek - ubytování v 83 pokojích a 4 apartmánech - vlastní parkoviště s kapacitou pro 40 osobních vozů a 6 autobusů - kongresové sály možnost pořádání jednání, konferencí, firemních akcí - svatby na klíč - banketing, catering Lobby bar Restaurace - salonky (kapacita 280 ...

Hudební klub orientující se na taneční hudbu. Každodenní vystoupení DJs - jungle, drum and bass, breakbeat, hiphop, triphop a experimentální tvorba.

Penzion- 60 míst. Ubytování. Restaurace.

Penzion: -restaurace -ubytování ve třech dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky -bazén, sauna -večírky, rauty, svatby.

Ubytování. Restaurace. Služby: -pořádání diskoték, zábav, plesů.