Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace a penzion U Dřevěného ptáka Ubytování: -7 pokojů -celková kapacita 20 osob -zajímavé okolí -turistika -možnost uspořádání svatby, oslavy, večírku, školení se zajištěním individuálního odvozu po akci -ve dvoře možnost grilování -k disposici bazén, kulečník, pingpongový stůl.

Restaurace a penzion U Nováků: - ubytování - restaurace - taneční kurzy - Silvestr.

Orientální čajovna, prodej: - meditace při šálku vonného čaje - vážené i balené čaje - čajové doplňky a keramika - relaxační bylinky. Pobočka: - Čajovna U Půlměsíce - Mostní 97, Valašské Meziříčí 757 01 - tel: 608717499.

Disco klub. 3 bary, velký výběr nápojů. Pořádání: - kulturní akce - koncerty.

Restaurace Valtická rychta Vás srdečně zve na návštěvu. Stylová restaurace v centru Valtic selského typu se zahradní restaurací pro 50 + 70 osob. Staročeská kuchyně. Aktuální nabídka: - Pečená RYCHTÁŘSKÁ ŽEBÍRKA - Pečené MARINOVANÉ KOLENO - Svíčková s brusinkami, DLE NABÍDKY - Pečená kačenka na medu - Plněný rychtářský řízek - Starostův ...

Pizzerie - nabídka: -italské těstoviny, pizza -široký výběr pokrmů z hovězího, vepřového, telecího, kachního a kuřecího masa, ale také ryb -doplněk k širokému výběru pokrmů nabídka čertvého SUSHI! -chutné dezerty nebo zmrzlina -letní zahrádka, dětský koutek -na zahrádce jihoamerický gril.

Rodinné vinařství Bořetice. Vinný sklep. Přijďte k nám ochutnat krásná a jedinečná vína. Odlišnost je naší předností. Odlišujeme se: -způsobem ošetřování vinic - jen kontaktní preparáty -výrobou vína – víno neděláme moderními technologiemi. Nefiltrujeme, nestabilizujeme. Chuť je pro nás nejdůležitější ukazatel. -filozofii – děláme ...

Vinařství, výroba, prodej vína, víno, vín. V našem sklípku nabízíme : -posezení ve sklípku pro 35 osob -pohoštění formou švédského stolu -ubytování pro 15 osob -celoroční provoz -služby nabízíme v libovolném čase po teleonické domluvě. Pohoštění v našem sklípku je formou švédského stolu pro 35 osob - cena je dohodou. Po pohoštění ...

Restaurace JARMARK: - množství čerstvých pokrmů od salátů, teplé zeleniny či čerstvě lisovaných šťáv přes nejrůznější pochoutky z ryb i masa až po čerstvé domácí těstoviny.

Hotel ****. Ubytování: -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením (WC, sprcha), televizorem, satelitem, telefonem, trezorem a minibarem -pro hosty je k dispozici sauna a fitness -parkování v rámci hotelu je součástí služeb. Kapacita hotelu: -1x jednolůžkový pokoj -6x dvoulůžkový pokoj -2x apartmá. Cena za ubytování ...

Provozování: -bowling -restaurace -dětský koutek. Tábory u koní. Dětské rekreační středisko.

Motorest: -ubytování v celodřevěných chatkách se 4 lůžky a vlastním sprchovým koutem a WC, nebo v šestilůžkovém apartmánu s vlastní koupelnou -restaurace.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - cukrovinky, zákusky - cukrářské výrobky Další provozovna: - Jasenická 1492, 75501 Vsetín - tel. 571431812, 571431702.

Služby: -restaurace, salonek, parkoviště -nedaleko hradu Karlštejn -22 dvoulůžek -2 třílůžkové -2 čtyřlůžkové.

Srdečná pohostinnost rodinného sklípku spojená s ochutnáním zdejších kvalitních vín Vám dá zapomenout na všechny problémy i všudypřítomný stres. V samotné chladivé oáze posedíte ve dvou podlažích s kapacitou až 90 osob. Sklípek je na vlastním pozemku s ovocným sadem a vinicemi, takže je zde dostatek prostoru na nadýchání se svěžího vzduchu. ...