Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Restaurace, Pizzerie ( nekuřácká ): - bezbarierový přístup - velká předzahrádka - dětské hřiště - WiFi - pizza - steaky - minutky - hotová jídla.

Stravování: - restaurace (kapacita 60 osob) - salónek (kapacita 20-25 osob) - venkovní posezení, terasa - letní zahrada s dětským koutkem. Pořádání, zajištění: - akce (svatby, promoce, rodiné oslavy).

Hudební klub U TETOURA: -kapacita 200 lidí, 60 míst na sezení -koncerty, live koncerty, reggae party, dark night, rockotéky -vystoupení hudebních kapel. Vinárna u Tetoura: Po-Čt 14:30-24 Pá-So 14:30-02 -kapacita 50 míst -pronájem -rodinné a firemní akce.

Ubytování: - 2, 3, 4 a 6 lůžkové pokoje turistického typu se sociálním zařízením na patrech a celodenní stravování v restauraci.

Hotel: - ubytování - 10x apartmány (apartmá), 14x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlek - vybavení: sociální zařízení, TV+SAT, telefon s možností přímé volby, apartmány navíc minibary. Stravování: - restaurace - Café restaurant (kavárna), kapacita 110 - 130 míst - letní zahrádka, kapacita 40 míst - 3 salónky pro 25 - 50 osob - ...

Hudební klub: -pořádání folkových, rockových a alternativních koncertů -pořady pro školy -divadlo -pohybovky - jóga, kalanetika, taneční večery. Klub provozuje: Kulturní a vzdělávací středisko "U Tří kohoutů", příspěvková organizace

Motorest. Restaurace: - stravování. Jídelna (kuřácká i nekuřácká). Sál pro oslavy. Kapacita - 80 míst. Pořádání rodinné oslavy, svatby, smuteční hostiny. Zábava: - automat, TV.

Služby: -soukromé akce v prostorách vily (oslavy narozenin, svatby aj.) -firemní prezentace, semináře a společenská setkání -venkovní grilování -cateringové služby -ochutnávky vín s místními vinaři a sommeliery ad.

Mexická restaurace. Provozování mexických restaurací s atypickým interiérem a středoamerickými specialitami. Americké suroviny a koření, hudba středoamerická salza.

Kavárna. Prodej tradičních rukodělných výrobků.

Zámecká restaurace Terasa Pohostinství.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -1x apartmán pro 4-6 osob - 2 ložnice -1x apartmán pro 2-4 osoby - 1 ložnice. Služby: -sauna, fitness, squash. Pohostinství: -pizzerie, restaurace.

Cukrárna v centru města. Cukrářská výroba: - vánoční cukroví - dorty - svatební rauty.

Naše firma se zabývá výrobou teplé a studené stravy, kterou dle přání expedujeme přímo k zákazníkovi popřípadě vydáváme Nabízíme - příprava a výdej jídel pro naše odběratele - dodávky jídel včetně rozvozu našim odběratelům s vlastním výdejem - dodávky jídel do vlastních jídlonosičů - výrobu a dodávky jídel krabičkové diety - zajištění ...

Kategorie: -penzion (pension) s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -12 dvoulůžkových pokojů, vlastní sociální zařízení, sprcha, TV - možnost přistýlky. Pohostinství: -restaurace, hospoda, pivnice.