Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Vnitrostátní nákladní doprava Restaurace

Pohostinství: -hostinec, restaurace -kulečník, šipky, juke box(jukebox). Posezení: -vnitřní 65 osob -salonek 50 osob -herna 20 osob -venkovní terasa 40 osob -denní menu + minutky.

Pobočka. Bistro, bufet, občerstvení, fast-food: - stravování.

Restaurace: - stravování, menu stravování - kapacita 40 osob.

Stolní tenis, pingpongová hala pro veřejnost.

kavárna -cateringové služby -kadeřnické a kosmetické studio

Vinařství. Vinný sklep, sklípek: -posezení ve dvou podlažích s kapacitou až 100 osob -degustace, ochutnávka našich vín s výkladem sklepmistra -pohoštění, stravování -zahradní grilování -salonek do 10 osob -muzika, lidová hudba -kvalitní moravská vína, víno.

Catering Karlštejn Gastronomický servis pro: - vernisáže - rauty - párty - koktejly. Na nádvoří hradu Karlštejna provozujeme stánek s občerstvením pro turisty a prodej občerstvení v Lesním divadle v Řevnicích.

Zámek, muzeum. Zámecká expozice: -šlechtický nábytek a umělockohistorické sbírky od 16. do 20. století -17 stylově zařízených místností -dochované nástropní malby a původní zámecká knihovna. Každou 1. sobotu v měsíci se v zámecké obřadní síni konají svatby. Galerie Chagall, tel.596 322 859: -výtvarná galerie, výstavy. Zámecká ...

Firemní párty, teambuilding, konference, hostesky, catering, gastro servis, ubytování, veletrhy, sales promotion, design.

Restaurace Pizzeria La - piazza

Penzion - apartmány - jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje - pokoje vybavené sociálním zařízenímvinárna - salonek - vinný sklípek Vinárna - salonek - vinný sklípek

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb

Ubytování v Penzionu Lucie - čtyři moderně vybavené dvoulůžkové pokoje - restaurace a internet Vchod a celá restaurace je bezbariérová.

RESTAURACE COLOSEUM V naší nabídce naleznete českou i mezinárodní kuchyni. Nabízíme denně hotová jídla. Zabýváme se pořádáním svateb, rodinných oslav a rautů. Kapacita restaurace je 130 míst. K dispozici je kuřácký i nekuřácký prostor. V budově se rovněž nachází kadeřnický salón a butik. Restaurace disponuje bezbariérovým přístupem, vlastním ...

Pohostinství, zábava -restaurace, herna, discoclub-2patra zábavy: -denní menu od 68, -Kč -kuchyně denně od 11-23 hod odědy, večeře, rauty -možnost pronajmutí prostor.

Pizzerie, restaurace, italská pizza.

Poskytování služeb v oblasti gastronomie a veřejného stravování.

JR. Cafe -až deset druhů čepovaného piva - řemeslná piva z minipivovarů v denní nabídce - letní zahrádku s víkendovým grilováním - wi-fi free - elektronické šipky - nepravidelné hudební a gastronomické večery.