Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Stravovací služby: - pro žáky mateřské školky zajistíme celodenní stravování - pro základních a středních škol zajišťujeme obědy - pro podniky i veřejnost možnost odběru denního menu. Provozovny, jídelny s možností obědového menu i pro veřejnost: - jídelna ZŠ Dobiášova Liberec - jídelna Gymnázium Jeronýmova Liberec - jídelna ...

Provozování vegetariánské jídelny a bistra ESENCE. Rozvoz obědů - tel.: 608918333. Výroba, pečení: - vlastní pečivo - kváskový chléb, bagety, dýňový chleba - sladké muffiny, čoko-oříškové cookies, čokoládové tyčinky, kokosové kuličky, vánoční cukroví . Výroba: - výběrový hruškový džem - pomazánky - tofu, cizrnová a pomazánka z ...

Bowling. Služby: -bowling, kuželky -6 bowlingových drah, 2 kuželkové dráhy. -kulečníky 3 x karambol, 2 x pool. -laserová střelnice. Vinárna: -kapacita 30 míst -odrůdová vína, ročníková vína, -bariková vína, přívlastková vína, -slámová vína, botrický výběr z bobulí, -lahvově zralá vína. Restaurace–sport bar: -kapacita 36 míst ...

Restaurace: - stálé a polední menu - bohatý výběr ryb - speciality teplé kuchyně - letní grilování - možnost pořádání společenských akcí - letní terasa - dětský koutek.

Hotel - kapacita 38 lůžek - ubytování ve 2 - 6 lůžkových pokojích s možností přistýlky - pokoje vybaveny TV, SAT - v blízkosti ski areály a běžecké tratě - možnost konferencí a školení Nekuřácká restaurace - kapacita 49 míst - pivo KRAKONOŠ - dětský koutek - salonek s TV, SAT ...

Restaurace. Příjemné prostředí, široký výběr tradičních i neobvyklých jídel. Možnost pořádání různých společenských akcí v restauraci tak i v salónku (klimatizovaný), rodinné oslavy, svatby, bankety, podnikové večírky apod. Zahrádka pro 50 osob.

Restaurace - steaková restaurace - mezinárodní kuchyně

Hostinská činnost: - pivnice, hospoda. Herna. Provozování: - hrací automaty - kulečníky. Sázková kancelář.

Výroba a rozvoz tradiční indické kuchyně. Nabídka obědů pro firmy, zajištění indických pokrmů pro firemní večírky a party.

Restaurace - teplá jídla - alkoholické a nealkoholické nápoje.

Pohostinství: -restaurace - kapacita 45 míst: -stravování - menu,hotovky,minutky, rybí a zvěřinové speciality -letní zastřešená zahrádka - kapacita 50 míst -letní víkendové grilování. Možnost pořádání rodinných a firemních akcí.

Dovážená jídla, catering: -pestrá a vyvážená nabídka jídel -kreace a zavádění nových pokrmů -sestavování jídel podle sezónní nabídky -obohacení jídelních lístků o speciality, např. zahraniční kuchyně, krajové speciality apod. -oběd-2 druhy polévek, 3 druhy hlavních teplých jídel, 1 druh minutky ( výběrové jídlo ), 2 druhy večeří.

Vinný sklep, sklípek. -stylové posezení s krbem -kapacita 50 osob -výroba, prodej vína, víno, vín -degustace, ochutnávka, košt cca 14 vzorků vína, víno s odborným výkladem -vína sudová, lahvová, jakostní, přívlastková, archivní, -prohlídka vinný sklep, technologie výroby vína, víno a vinohradu -zajištění ubytování -studená, ...

Restaurace a vinárna U kapra. Letní zahrádka. Nabídka skvělého vína a vychlazených alkoholických i nealkoholických nápojů. Možnost rezervace prostor pro firemní akce, svatby i rodinné oslavy.

Poskytujeme gastronomické a cateringové služby. Catering - vlastní výroba a prodej. Catering pro firmy i soukromé akce: raut, slavnostní večeře, banket, garden party, grilování, wedding catering aj. Nabízíme prostory pro akce. Provozujeme restaurace.

Provozování: - solárium. Hostinská činnost: -rychlé občerstvení.