Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Restaurace: - stálé a polední menu - bohatý výběr ryb - speciality teplé kuchyně - letní grilování - možnost pořádání společenských akcí - letní terasa - dětský koutek.

Hotel - kapacita 38 lůžek - ubytování ve 2 - 6 lůžkových pokojích s možností přistýlky - pokoje vybaveny TV, SAT - v blízkosti ski areály a běžecké tratě - možnost konferencí a školení Nekuřácká restaurace - kapacita 49 míst - pivo KRAKONOŠ - dětský koutek - salonek s TV, SAT ...

Restaurace. Příjemné prostředí, široký výběr tradičních i neobvyklých jídel. Možnost pořádání různých společenských akcí v restauraci tak i v salónku (klimatizovaný), rodinné oslavy, svatby, bankety, podnikové večírky apod. Zahrádka pro 50 osob.

Restaurace - steaková restaurace - mezinárodní kuchyně

Hostinská činnost: - pivnice, hospoda. Herna. Provozování: - hrací automaty - kulečníky. Sázková kancelář.

Výroba a rozvoz tradiční indické kuchyně. Nabídka obědů pro firmy, zajištění indických pokrmů pro firemní večírky a party.

Restaurace - teplá jídla - alkoholické a nealkoholické nápoje.

Pohostinství: -restaurace - kapacita 45 míst: -stravování - menu,hotovky,minutky, rybí a zvěřinové speciality -letní zastřešená zahrádka - kapacita 50 míst -letní víkendové grilování. Možnost pořádání rodinných a firemních akcí.

Dovážená jídla, catering: -pestrá a vyvážená nabídka jídel -kreace a zavádění nových pokrmů -sestavování jídel podle sezónní nabídky -obohacení jídelních lístků o speciality, např. zahraniční kuchyně, krajové speciality apod. -oběd-2 druhy polévek, 3 druhy hlavních teplých jídel, 1 druh minutky ( výběrové jídlo ), 2 druhy večeří.

Restaurace a vinárna U kapra. Letní zahrádka. Nabídka skvělého vína a vychlazených alkoholických i nealkoholických nápojů. Možnost rezervace prostor pro firemní akce, svatby i rodinné oslavy.

Poskytujeme gastronomické a cateringové služby. Catering - vlastní výroba a prodej. Catering pro firmy i soukromé akce: raut, slavnostní večeře, banket, garden party, grilování, wedding catering aj. Nabízíme prostory pro akce. Provozujeme restaurace.

Provozování: - solárium. Hostinská činnost: -rychlé občerstvení.

Společnost zabývající se zajišťováním cateringových služeb, půjčováním a pronájmem gastronomického vybavení a provozem Restaurantu Třeboradice, Cantina a kavárny Adria.

Provoz festivalové restaurace a živou produkcí.

Orientální kavárna v centru Brna, jedinečná atmosféra, široká nabídka kávy a čajů, možnost konání večírků a oslav. Vodní dýmky, WIFI připojení, příjemná obsluha. Orientální občerstvení.

Hostinská činnost: - turecká restarauce - nabídka tureckých specialit a alkoholických i nealkoholických nápojů.

Hostinská činnost: - restaurace: - denní menu - česká kuchyně - pivo z tanku - salonek pro soukromé akce - letní zahrádka.