Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Hostinská činnost - cukrárna: - káva, mléčné koktejly - svatební koláčky, minizákusky Výroba na zakázku: - jedlé fotografie - dorty. K dispozici je Wifi připojení, dětský koutek či venkovní posezení.

Hostinská činnost: - restaurace - kapacita 80 míst: - české speciality. Možnost pořádání soukromých oslav: - salonek 40 míst - sál pro 120 osob.

Hospoda Na blbém místě: - polední menu 4 druhy - 50 míst - zahrádka 25 míst - wifi - rauty, oslavy, svatby, catering, grilování - každé 6té pivo zdarma - každé 29té menu zdarma - rozvoz grilované pochoutky do domu - rozvoz jídla do domu, do firem po okresech Uherské Hradiště a Zlín zdarma!

Každý týden si můžete vybírat balíček receptury se 3 jídly. Stačí si jen zvolit, pro kolik osob budete vařit. Balíček se surovinami a podrobnými recepty objednaný do pátku, vám doručíme v průběhu následující čtvrtka až domů.

Jídelna a rozvoz jídel: - bohatý výběr z tradiční kuchyně - hotová jídla - skvělé minutky - čerstvé saláty a zákusky.

-Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Hostinská činnost: - pizzeria, pizzerie - kapacita 60 osob: - pizza, těstoviny, saláty. Rozvoz pizzy až do domu. Letní zahrádka.

Hostinská činnost: - pizzerie, pizzeria - kapacita 90 míst: - speciality italské kuchyně. Bezbarierový přístup. Další služby: - Wi-Fi - nekuřácký prostor - salonek - zahrádka.

Restaurace - stálý jídelní lístek - denní menu - česká a mezinárodní kuchyně

Hostinská činnost -Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Restaurace - nekuřácký salonek kapacita 25 osob - hlavní sál kapacita 60 osob - zahradní posezení kapacita 100 osob - studené a teplé nápoje, - minutková jídla i bezmasá - cukrovinky - poháry. - možnost pořádání svateb, večírků, firemních akcí

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní ...

Společenský a kulturní dům. Společenský sál. Restaurace: - stravování. Vinárna, vinný bar. Golfové indoorové centrum. Pirates shop. Pronájem kanceláří. O3 lázně - 1. ozónové lázně: - léčebná ozónová terapie - relaxační, léčebné a povzbuzující účinky - 4 ozónové parní boxy.

Restaurace. Teplá kuchyně. Rychlé občerstvení a nápoje.

Nabízíme: -pohodlná dieta -zdravá, vyvážená strava -čerstvě připraveno -5 porcí na den- snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře. -rozvoz zdarma.