Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Kavárna s dětským koutkem, dětská kavárna. Solná jeskyně - jeskyně je výhradně ze soli z Mrtvého moře Restaurace, pizzerie. - pizza s rozvozem.

Hostinská činnost.: - restaurace se čtyřmi bowlingovými drahami - pizzerie - více jak 30 druhů pizzy. Sázkový terminál. Letní zahrádka. Dětské hřiště. Parkoviště.

Restaurant Orel - denní menu - bar - restaurace - jídla se podávají ve všech prostorách

Majitel sítě firem ve východočeském kraji, jež se zabývají: -veřejným stravováním -školním stravováním -závodním stravováním -dalšími obory zahrnující restaurační služby pro volný čas nebo služby pořádané při zvláštních příležitostech. Catering. Vlastní počítačové a pokladní systémy.

Mobilní coctail bar. Kompletní barový servis: - zajištění obsluhy na firemní akce, večírky, plesy, festivaly a další společenské akce - míchání lahodných drinků - barmanská show.

Videopůjčovna, půjčovna: - DVD a Blu-ray, přes 2000 titulů. Internetová kavárna - INTERNET CAFÉ: - k dispozici je 12 počítačů - hraní her na počítači. Prodej: - nové počítače - počítačové komponenty - CD a DVD - mobilní telefony a příslušenství. Sazka on-line. Vinotéka. Maloobchod, prodej: - stáčených moravských vín, ...

Ubytování: - penzion s celoročním ubytováním - kapacita 11 lůžek: - 2x apartmán pro 4-5 osob - 1x dvoulůžkový pokoj. Pokoje mají vlastní sociální zařízení, Hostinská činnost: - restaurace - kapacita 45 míst - letní zahrádka 80 míst. Cateringové služby: - rauty, recepce, barbeque a jakékoli firemní či rodinné akce.

Hostinská činnost: - restaurace - teplá jídla včetně alkoholických, nealkoholických nápojů. K dispozici je bezdrátové připojení k internetu, vyhrazený nekuřácký prostor, salonek, zahrádka a dětské hřiště.

Nabídka gastronomických služeb - gastronomické služby..

Zábavné atrakce pro děti i dospělé, dětské párty: -nafukovací skluzavky -nafukovací skákací hrady -obří skládací trampolíny Služby: -provozujeme, prodáváme a zajišťujeme servis nápojových i potravinových automatů -provozujeme školní kantýny a bufety.

Provozování: - diskotéka, disko bar. Hostinská činnost: - pivní bar - rychlé občerstvení.

Hostinská činnost: - restaurace: - 6 druhů denního menu. Možnost rozvodu menu po Havířově. Možnost pořádání soukromých oslav, svatební hostiny. Bowlingové dráhy.

Umělecká agentura. Pořádání, organizace: - firemní a společenské akce.

Hostinská činnost Hostinec u Klečků je vhodným místem pro pořádání firemních eventů či soukromých akcí a oslav a dalších rozmanitých společenských událostí. Cateringové služby.

Hospoda - studená kuchyně - alkoholické a nealkolické nápoje - možnost pořádání akcí, oslav - salonek s posezením v křeslech - salonek s posezením na lavicích - venkovní gril - posezení pod slunečníkem

Nabízíme posezení v příjemném prostředí s mezinárodní kuchyní. Pizza připravovaná v peci na dřevo, domácí těstoviny, risotto, gnocchi, masové speciality, ryby a polední menu. Dětské porce. Možnost jídla s sebou.

Hotel: -ubytování v moderně a účelně zařízených pokojích s kompletním sociálním zařízením, televizí, telefonem a volným připojením k internetu -kapacita hotelu je 30 osob -restaurace -tenisová hala, venkovní tenisové kurty, bowling, sauna, a bazén Whirlpool, fitness centrum, masáže, kulečník, beach volejbal a nohejbal ...

Sportovní a relaxační centrum: -tenis -Bowling -sauna -Beach volejbal -fitnes -kosmetika -masáže. Dále máme k dispozici Kongresový sál (multifunkční sál, restaurace RELAX) -školení, semináře, soukromé akce, workshopy, večírky, svatby, firemní oslavy, atd. Vybavení: -klimatizace, špičková audiovizuální technika -plazmové ...

Restaurace: - česká kuchyně - 6 druhů menu - grilované speciality - salonek s kapacitou 70 míst - zahrádka - parkoviště.

Hostinská činnost Ubytovací služby Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin