Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Hostinská činnost Hostinec u Klečků je vhodným místem pro pořádání firemních eventů či soukromých akcí a oslav a dalších rozmanitých společenských událostí. Cateringové služby.

Hospoda - studená kuchyně - alkoholické a nealkolické nápoje - možnost pořádání akcí, oslav - salonek s posezením v křeslech - salonek s posezením na lavicích - venkovní gril - posezení pod slunečníkem

Nabízíme posezení v příjemném prostředí s mezinárodní kuchyní. Pizza připravovaná v peci na dřevo, domácí těstoviny, risotto, gnocchi, masové speciality, ryby a polední menu. Dětské porce. Možnost jídla s sebou.

Hotel: -ubytování v moderně a účelně zařízených pokojích s kompletním sociálním zařízením, televizí, telefonem a volným připojením k internetu -kapacita hotelu je 30 osob -restaurace -tenisová hala, venkovní tenisové kurty, bowling, sauna, a bazén Whirlpool, fitness centrum, masáže, kulečník, beach volejbal a nohejbal ...

Sportovní a relaxační centrum: -tenis -Bowling -sauna -Beach volejbal -fitnes -kosmetika -masáže. Dále máme k dispozici Kongresový sál (multifunkční sál, restaurace RELAX) -školení, semináře, soukromé akce, workshopy, večírky, svatby, firemní oslavy, atd. Vybavení: -klimatizace, špičková audiovizuální technika -plazmové ...

Restaurace: - česká kuchyně - 6 druhů menu - grilované speciality - salonek s kapacitou 70 míst - zahrádka - parkoviště.

Hostinská činnost Ubytovací služby Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Ubytování: - hotel **** - kapacita 46 osob - 21 dvoulůžkových pokojů - 2 apartmány - nekuřácké a bezbariérové prostředí - hotelové služby. Wellness služby. - vířivka, whirlpool - finská sauna - masáže. Hostinská činnost: - Restaurace BOHÉM - Cafébar MUUZA.

Cateringová firma. Profesionální cateringové služby. Organizace, realizace cateringu. - gala-večeře, gala-obědy - recepce a cocktail party - soukromé oslavy - svatební oslavy - obchodní obědy a večeře - firemní akce - degustační večeře se someliéry - zahradní grilování - snídaně a malé občerstvení - tiskové konference - ...

Cateringové služby: - svatby, rauty, galavečery - firemní večírky, coffee breaky - rodinné a zahradní oslavy - rozvoz jídel - akce na klíč.

Cukrárna VENEZIA. Prodej: - zákusky, cukroví, cukrovinky, dorty - ovocné poháry, zmrzlinové poháry.

Bojanovský sklep U Kaňů. Nabízíme prohlídku historického sklepa s možností posezení s ochutnávkou vín.

Restaurace s obsluhou. Obchod s motorovými vozidly. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu s nemovitostmi a jejich pronájmu.

Prodej španělských lahůdek a specialit. Nabídka cateringových služeb.

Hostinská činnost: - restaurace, pizzerie: - pizza - 35 druhů pizzy. Možnost objednání pizzy sebou či dovoz až do domu. Bowlingové dráhy. Pořádání bowlingových turnajů.

Restaurace: - velký výběr hotových jídel - speciality na ohni - speciální víkendové menu šéfkuchaře - denní menu - rozvoz obědů. Firemní večírky, školení, rodinné oslavy, Zahradní párty, speciality na grilu.

Restaurace - kapacita 60 osob - terasa 34 míst - česká kuchyně - pivo BUDĚJOVICKÝ BUDVAR

Agentážní činnost - zprostředkování kulturních akcí Hostinská činnost

Hostinská činnost. - bufet, rychlé občerstvení: - teplá i studená jídla - alkoholické i nealkoholické nápoje. Prodáváme točenou zmrzlinu. K dispozici je nekuřácký prostor.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) Hostinská činnost

Hostinská činnost. Rozvoz pizzy. Cateringové služby. Rychlé občerstvení.

Služby: kompletní zajištění firemních, společenských a rodinných akcí, koordinátorka svateb, cestování za vínem.