Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Ubytování: - hotel **** - kapacita 46 osob - 21 dvoulůžkových pokojů - 2 apartmány - nekuřácké a bezbariérové prostředí - hotelové služby. Wellness služby. - vířivka, whirlpool - finská sauna - masáže. Hostinská činnost: - Restaurace BOHÉM - Cafébar MUUZA.

Cateringová firma. Profesionální cateringové služby. Organizace, realizace cateringu. - gala-večeře, gala-obědy - recepce a cocktail party - soukromé oslavy - svatební oslavy - obchodní obědy a večeře - firemní akce - degustační večeře se someliéry - zahradní grilování - snídaně a malé občerstvení - tiskové konference - ...

Cateringové služby: - svatby, rauty, galavečery - firemní večírky, coffee breaky - rodinné a zahradní oslavy - rozvoz jídel - akce na klíč.

Cukrárna VENEZIA. Prodej: - zákusky, cukroví, cukrovinky, dorty - ovocné poháry, zmrzlinové poháry.

Bojanovský sklep U Kaňů. Nabízíme prohlídku historického sklepa s možností posezení s ochutnávkou vín.

Restaurace s obsluhou. Obchod s motorovými vozidly. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu s nemovitostmi a jejich pronájmu.

Prodej španělských lahůdek a specialit. Nabídka cateringových služeb.

Hostinská činnost: - restaurace, pizzerie: - pizza - 35 druhů pizzy. Možnost objednání pizzy sebou či dovoz až do domu. Bowlingové dráhy. Pořádání bowlingových turnajů.

Restaurace: - velký výběr hotových jídel - speciality na ohni - speciální víkendové menu šéfkuchaře - denní menu - rozvoz obědů. Firemní večírky, školení, rodinné oslavy, Zahradní párty, speciality na grilu.

Restaurace - kapacita 60 osob - terasa 34 míst - česká kuchyně - pivo BUDĚJOVICKÝ BUDVAR

Agentážní činnost - zprostředkování kulturních akcí Hostinská činnost

Hostinská činnost. - bufet, rychlé občerstvení: - teplá i studená jídla - alkoholické i nealkoholické nápoje. Prodáváme točenou zmrzlinu. K dispozici je nekuřácký prostor.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) Hostinská činnost

Hostinská činnost. Rozvoz pizzy. Cateringové služby. Rychlé občerstvení.

Služby: kompletní zajištění firemních, společenských a rodinných akcí, koordinátorka svateb, cestování za vínem.

Vinařství -víno, vína, vín. -výroba a prodej vín lahvových, sudových, zemských -výběr z hroznů 13 odrůd -řízené degustace s posezením -kapacita 20 osob -možnost zajištění občerstvení a ubytování -dárková balení vín -cykloturistika.

Restaurace: -stylová restaurace s klimatizací -více než sto druhů specialit naší i světové kuchyně, kuchyní -velký výběr vín z vlastní vinotéky -každý třetí měsíc pořádáme gastronomické akce (např.zvěřinové speciality, pivní speciality, steak party atd.) -rádi přichystáme různé oslavy jako jsou svatby, výroční akce, ...

Hostinec na Zámecké. Hostinská činnost, restaurace.

Restaurace u Vondráčků - u nás naleznete široký sortiment jídel a nápojů, kvalitní obsluhu v přijemném prostředí

Hotel Oddech - 20 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky - 2 oddělené místnosti se 3 lůžky - 1 bezbariérový pokoj - wellness centrum - hotelová recepcerestaurace - česká kuchyně - krkonošské speciality - minutková jídla Restaurace - česká kuchyně - krkonošské speciality - minutková jídla.

Mikulovský šenk se nacházi v malebném historickém městě Mikulov, ležícím na hranici s Rakouskem na úpatí Pálavských vrchů, přímo v centru rozsáhlé vinařské oblasti. V letních měsících je nejvíce využíváno posezení ve dvoře pod pergolou a vzrostlým stromem, který příjemně stíní. Součástí dvoru je rožnírna kde připravujeme celoročně grilované ...

Prodej: -dárkové zboží -dárkové koše -lihoviny -cukrovinky -balící služby -bonbónkové kytičky -velký výběr vín. Služby: -duhová čajovna s dětským koutkem -klub Duháček -přednášky -cestopisné povídání -cvičení -klub ručních prací -semináře -meditace.