Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Hostinská činnost: - restaurace s nabídkou mexické, italské a andaluské kuchyně: - steaky, těstoviny, risoto, saláty, ryby - pizzerie - pizza. Zajišťujeme denní menu a rozvoz jídel. Letní zahrádka. Salonek.

Ubytování, Hotel Zlatý Lev. Penzion. Restaurace. Jednolůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje, apartmán. Všechny hotelové pokoje mají vlastní koupelnu a WC, jsou vybaveny vkusným nábytkem z masivu a vysoce kvalitními matracemi z paměťové pěny. Součástí vybavení jsou LCD televizory, ledničky a okna opatřená žaluziemi. V celém hotelu je pokrytí ...

Internetová kavárna: - připojení k internetu pro veřejnost - k dispozici je scaner a tiskárna - možnost telefonování po internetu.

Hostinská činnost: - kavárna s kapacitou 70 míst: - káva - cukrárna: - koktejly - zmrzlina, zmrzlinové poháry - zákusky. Dětský koutek. Možnost wi-fi připojení.

Zemědělství. Rostlinná výroba: -tel.:583440131 -obiloviny, luskoviny, hořčice, řepka. Živočišná výroba: -tel.:583440163, 583440097 -mléko, jatečný skot, prasata. Zemědělské práce a služby. Oprava: -zemědělské stroje a technika. Závodní jídelna: -Štíty, náměstí Míru 38, tel.:583440167.

Vinárna: - teplá jídla - kapacita 60 míst - zahrádka.

Hostinská činnost: - restaurace, hostinec: - jídla české i mezinárodní kuchyně - alkoholické i nealkoholické nápoje.

Country klub. Stylová restaurace s kapacitou 90 míst s originální kuchyní.

Hostinská činnost: - bufet, rychlé občerstvení: - turecké speciality - kebaby, donery - pizza.

Hostinská činnost: - restaurace, hostinec: - teplá i studená jídla - alkoholické a nealkoholické nápoje. Distribuce: - propan butanové lahve.

Pohostinství, restaurace: - venkovní posezení - letní zahrádka - denní menu.

Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 3, 5t, - vozy FORD TRANSIT, hostinnská činnost, drobné zednické práce.

Minipivovar Žamberk. Prodej piva v areálu pivovaru. Pivnice.

Želví doupě. Antikvariát: - nové knihy - hudební CD/LP bazar - mluvené slovo na CD. Kavárna pro děti i dospělé: - dětský koutek - dvorek s pískovištěm - free wifi a možnost přístupu k internetu. Držitel ocenění Společnost přátzelká rodině 2008.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - sudová vína, lahvové víno. Možnost posezení ve vinotéce. Vinařství. Vinohradnictví. - pěstování hroznů. Výroba vína podle starých receptur.