Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Zemědělství. Rostlinná výroba: -tel.:583440131 -obiloviny, luskoviny, hořčice, řepka. Živočišná výroba: -tel.:583440163, 583440097 -mléko, jatečný skot, prasata. Zemědělské práce a služby. Oprava: -zemědělské stroje a technika. Závodní jídelna: -Štíty, náměstí Míru 38, tel.:583440167.

Vinárna: - teplá jídla - kapacita 60 míst - zahrádka.

Hostinská činnost: - restaurace, hostinec: - jídla české i mezinárodní kuchyně - alkoholické i nealkoholické nápoje.

Country klub. Stylová restaurace s kapacitou 90 míst s originální kuchyní.

Hostinská činnost: - bufet, rychlé občerstvení: - turecké speciality - kebaby, donery - pizza.

Hostinská činnost: - restaurace, hostinec: - teplá i studená jídla - alkoholické a nealkoholické nápoje. Distribuce: - propan butanové lahve.

Pohostinství, restaurace: - venkovní posezení - letní zahrádka - denní menu.

Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 3, 5t, - vozy FORD TRANSIT, hostinnská činnost, drobné zednické práce.

Minipivovar Žamberk. Prodej piva v areálu pivovaru. Pivnice.

Želví doupě. Antikvariát: - nové knihy - hudební CD/LP bazar - mluvené slovo na CD. Kavárna pro děti i dospělé: - dětský koutek - dvorek s pískovištěm - free wifi a možnost přístupu k internetu. Držitel ocenění Společnost přátzelká rodině 2008.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - sudová vína, lahvové víno. Možnost posezení ve vinotéce. Vinařství. Vinohradnictví. - pěstování hroznů. Výroba vína podle starých receptur.

Ubytování, hotel: -sauna -solarium -tenis -masér -vinárna -restaurace -tenisové kurty

Autoopravna: - mechanické opravy osobních vozidel. Služby: - příprava automobilů na STK - pneuservis - diagnostika - montáž příslušenství - klimatizace. Restaurace.

Pekařství, cukrářství, cukrárna. PRODEJ: - rolády a dorty na objednávku - svatební dorty - zákusky - rautové zákusky - koláče - svatební koláčky - mazance a vánočky VÝROBA: - housky a banketky na objednávku - koláče - svatební koláčky - mazance a vánočky CUKRÁRNA: - příjemné posezení při kávě nebo čaji - stále čerstvé ...