Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Pivovar KONRAD Vratislavice Výroba, prodej: -pivo Reichenberger obsah alkoholu: 3, 5% obj. Lahodné 8° světlé výčepní pivo se 3, 5% alkoholu, pro správné doplnění tekutin. -pivo Konrad 10° obsah alkoholu: 4% obj. Lahodné 10° světlé výčepní pivo se 4% alkoholu, pro správné doplnění tekutin. -pivo Konrad 11° obsah ...

Hotel Faust: - 5 jednolůžkových pokojů - 25 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky - 8 apartmánů s obývacím pokojem, ložnicí a kuchyňkou. Restaurace: - široký výběr jídel.

Výroba: -prořezávačky drážek pneumatik. SQUASH. Bowling-412530250. Fitcentrum-412530978. Realitní činnost. Správa-domy, byty. Restaurace GURMÁN-412530763.

Pizzerie, Bowling: -italská pizza - pečeno na kameni -široký výběr -4 profesionální bowlingové dráhy -rodinné oslavy -firemní oslavy -120 míst -salonky -3 kulečníkové stoly - 2krát biliard - 1krát karambol -letní zahrádka.

Služby: - nutriční poradce - zdravé stravování.

Restaurace - hotová jídla - minutky - alkoholické a nealkoholické nápoje - možnost pořádání společenských akcí

Hotel, ubytování: -luxusní horský hotel PRAHA*** s kapacitou 48 lůžek, nabízí možnost příjemně strávených dnů v krásném a čistém prostředí v Deštném v Orlických horách -hotel se nachází přímo pod sjezdovými tratěmi -je vhodný využít i jako školící zařízení -objekt se skládá ze dvou budov: hotel s restaurací, ...

Hostinská činnost.Restaurace. Ubytování: - penzion s celoročním ubytováním.

Kategorie: -hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -kavárna, bar -letní terasa. Zajištění: -vlastní balneoprovoz k poskytování léčebných procedur -bazén, sauna, fitnes -tenisové kurty.

Kategorie: -lázeňský hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -bar -letní terasa. Zajištění: -vlastní relaxační centrum -bazén, whirlpool, sauna -tenisové kurty.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -kavárna, bar. Zajištění: -vlastní balneoprovoz k poskytování léčebných procedur.

Kategorie: -hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -bar -letní terasa.

Stylová restaurace: -svatby -promoce -firemní večírky. Jako nevšední doplněk k nabízeným službám nabízíme pro zvláštní příležitosti odvoz historickým vozidlem.

Bistro Na Podnebí - příjemné posezení - smažené pstruhy - točené pivo světlé i černé - limonády, káva, nanuky

Zabýváme se cukrářskou a lahůdkářskou výrobou již přes 20 let. Nabízíme cca 150 druhů zákusků, mini dezertů, cca 300 druhů dortů, ovocné koláče, bábovky, svatební koláčky, ovocné poháry, suché korpusy, marcipánové modely a přízdoby. Na přání Vám připravíme výslužky. Dále nabízíme různé druhy chlebíčků, bagety, saláty. Objednávky ...