Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurant. Music bar, hudební klub. Restaurace plná stylové atmosféry: - velký vyběr pizzy, pizza - speciality z grilu - steaky - těstoviny, rizota - pravá Italská kuchyně - česká kuchyně - ryby - výborné denní menu. Možnost pořádání soukromých akcí: - kapacita restaurace 120 osob - kapacita music baru až 250 osob.

Autoservis, autoopravna. Oprava, servis: - osobní, dodávkové automobily všech značek. Služby: - nabídka přestavby na LPG. Stravování, rychlé občerstvení vedle nádraží: -par. č. 7652/3 - Nádražní, 738 01, Frýdek-Místek - Frýdek.

Moderně zařízený Hotel DAP*** – Dům armády Praha, který se nachází jen několik minut od Pražského hradu, dominantního symbolu Prahy, odkud můžete poznávat zákoutí historické Prahy – Karlův most, Staroměstské náměstí, Malou Stranu. Náš hotel, situovaný ve středu jedné z nejvýznamnějších pražských čtvrtí Dejvice na Vítězném náměstí 4, u stanice ...

Ubytování a ubytovací služby na trase u letiště Ruzyně v Dejvicích na Kulaťáku - Vítězném náměstí v Praze 6, DAP Dům armády Praha, Hotel DAP. Nabízíme 51 pokojů a 93 lůžek. Rezervace, výlety a okružní jízdy po historickém centru Prahy. Nabízíme konferenční prostory (kapacita 300 míst) pro pražské kongresy a mezinárodní konference s ubytováním. K ...

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Cukrárna Výroba - cukrářské výrobky Pekárna Rychlé občerstvení - pohostinská činnost Bowling Squash

Kulturně společenské zařízení. Restaurace StaFab: -příjemné prostředí tvořené dřevem laděným interiérem -speciality kuchyně -vepřové hody -zvěřinové hody -polední obědové menu - výběr z 12 jídel Pronájem: -salonek pro 40 osob pořádání svatby, pohřby, školení, prezentace, firemní večírky -salonek do 25 osob -společenský sál až 450 ...

Provozování: -hostinec, pohostinství, restaurace.

Restaurace, hostinec: -obědy -večeře -rodinné oslavy -firemní večírky -svatby.

Restaurace Rasoi nabízí nejvybranější indickou kuchyni.Všechna jídla připravujeme denně v Tandoori.Nabízíme především pokrmy Severní Indie.Vzhledem k poptávce jsme do jídelního lístku zařadili i několik jídel jihoindických. Rozvoz jídla do domu.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové -apartmán pro 2-4 osoby. Pohostinství: -restaurace -salónek -letní terasa -wellness.

Občerstvení, stravování: - bistro, restaurace - denní menu, minutky: Možnost pořádání soukromých oslav.

Restaurace: - pivnice: - 5 druhů točených piv včetně černého - bezbariérový přístup do restaurace a WC pro imobilní zákazníky Možnost uspořádání firemní a soukromé oslavy, svatební hostiny, tanečního koncertu, lidové zábavy. Vybavení: - WIFI připojení zdarma - dataprojektor s plátnem 180x180cm - šipkové automaty.

Hotel Paříž - Váš Hotel v Jičíně. Ubytování - hotel: - 32 pokojů s kapacitou 70 lůžek (76 osob včetně přistýlky). Hotel je umístěn v historickém centru v Jičíně, v sousedství Valdické brány a Valdštejnova náměstí. Poloha hotelu je výhodná pro výlety do přírody nebo po památkách Českého ráje a také Krkonoš. Součástí hotelu je: - ...

Vinný sklep. Nabídka: -posezení pro max. 60 osob -ochutnávka bílých a červených vín (min. 10 odrůd) a 2 archivních, pak popíjení bez omezení ze 3 bílých a 2 červených odrůd -občerstvení formou studené kuchyně (obložené mísy-tvrdý sýr, šunka, salám, anglická slanina. Množství 220, - gr/os.) -doba posezení vč. degustace max. 5 hodin. ...

Stravovací služby v segmentech průmyslu, administrativy, zdravotnictví, školství a armády.

Ubytování: -penzion s celoročním ubytováním -kapacita 8 + 2 přistýlky, sprcha, WC, TV, wifi, bez snídaně, bez psa -1x 3lůžkový pokoj -1x 1lůžkový pokoj -2x 2lůžkový pokoj Vybavení zařízení: -bar -mňamky k pivu, nápoje -herna -šipky, hrací nevýherní automat -kapacita cca 40 míst -možnost pořádání oslav -zahrádka, grilování ...

Penzion - 6 pokojů s vlastní koupelnou a WC: -1 jednolůžkový bez možnosti přistýlky -3 dvoulůžkové bez možnosti přistýlky -1 dvoulůžkový s možností 2 přistýlek -1 čtyřlůžkový bez možnosti přistýlky. Komfortní ubytování s možností turistiky i cykloturistiky Domácí nekuřácká restaurace s terasou, Wi-Fi.

Restaurace: -vyhlídkové restaurace -teplá i studená kuchyně -alkoholické i nealkoholické nápoje.