Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Rozvoz a dovoz pizzy i dalších chutných jídel po Praze do 60 min. Objednávky přijímáme internetem i telefonem. Naše výborná pizza, připravovaná v peci na dřevo Vám určitě zachutná. Vybrete si z nabídky: - minutek - steaků - těstovin - salátů, atd. Každý den Vám nabízíme poledního menu! Jsou pro Vás připravené odělené ...

Hřiště je zasazeno do nádherného anglického parku s rybníkem Morozníkem a okolních ploch, kterému vévodí neobarokní zámeček, ve kterém je zázemí klubu. Naleznete v něm restauraci, spike bar, golfový obchod, ubytování, golfovou klubovnu, zasedací místnost pro obchodní jednání a spoustu relaxačních prvků jako sauna, fitness, DVD room, stolní tenis, ...

Restaurace - salónek 15 osob v loveckém stylu s krbem - salónek 15 - 20 osob ve stylu vinného sklípku - letní bar s venkovním ohništěm 200 osob.

Pohostinství: -restaurace: -menu 4 druhy -kapacita 30 osob, salonek 50 osob, nekuřácký salonek 50 osob -možnost pronájmu pro oslavy -grilování -taneční hudba reprodukovaná i živá na objednávku.

Stravování: - restaurace - snídaně, obědy, večeře - pohostinství - svatební hostiny - firemní akce - oslavy - promo akce - točený ZUBR.

Restaurace - rozvozy obědů, menu - víkendové akce - středy s country kapelou

Výroba: - dětská šidítka (dudlíky), kousátka, chrastítka, kojenecké hračky - plasty pro domácnnost - kolíčky, pouzdra na mýdlo, zubní kartáčky - plastové kelímky s víčkem Všechny výrobky jsou atestované a schválené ITC Zlín a SZU Praha. Autodoprava osobní. Restaurace.

Restaurace. Italská kuchyně. Salonek. Letní terasa, noční bar. Rozvoz jídel na telefonu 605321123.

Kavárna ve stylu roku 1937 Vás přenese do doby největšího rozvoje civilního letectví u nás. Do roku 1937, kdy bylo otevřeno letiště Ruzyně a kdy začaly létat linky s palubním personálem na palubě letadel ČSA.  Prostor kavárny je uzpůsoben tak, že centrem je hrací koutek připomínající balónový koš s dostatečným množstvím hraček. Kolem herní plochy ...

Rodinná restaurace: - teplá a studená kuchyně - kapacita 50 míst + 10 výčep - letní zahrádka 40 míst.

Služby: -snídaně, přesnídávky, obědy, večeře -obložené mísy, saláty, chlebíčky -objednávky i telefonicky -alkoholické a nealkoholické nápoje -zmrzlina -možno platit stravenkami SYAS, GASTROTURKY, CENTRAL, TICKET RESTAURANT.

Pětihvězdičkový hotel: - 152 pokojů - restaurace, bar - lázně, masáže - wellness..

Sportbar Restaurace - venkovní zahrádka - pizzerie Herna

Malý rodinný pension v centru Bechyně. Ubytovaní, vinárna: -3 dvoulůžkové pokoje -2 tří až čtyřlůžkové apartmány -všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, koupelnu, TV, WC, SAT, minibar -nadzemní bazén -ohniště a rožeň na grilování -parkování před penzionem -domácí zvíře po dohodě -stylová vinárna s otevřeným krbem a ...

Hostel - pokoje vybavené sociálním zařízenímrestaurace - česká i staročeská kuchyně - diskotéka Diskotéka Restaurace - česká i staročeská kuchyně

Ubytování - hotel. Luxusní hotel v centru Prahy: -161 pokojů -20 apartmánů -restaurace -bar -fitness.

Restaurace s nekuřáckou místností a letní zahrádkou.

Internetový gastronomický portál. Přehled restaurací a jejich nabídek a kontaktů. On-line rezervace míst.

Nabízíme českou a mezinárodní kuchyni. Ubytování hotel.