Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Ubytování: -kapacita 10 osob v pěti dvoulůžkových pokojích, vybavených vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem, TV-sat. Stravování, restaurace. Školy v přírodě. Zimní lyžařské výcviky. Rodinná rekreace. Vlastní vlek. Celoroční provoz.

PIZZA RONNY Rozvoz pizzy Hradec Králové Vyrábíme italskou ručně dělanou pizzu z prvotřídních survin ve třech velikostech. Pošlete si nejlepší pizzu v HK až k Vám domů.

Vinotéka - moravská vína - zahraniční vína - doplňkový sortiment

Restaurace - posezení i pro nekuřáky - venkovní zahrádky

Pizzerie: - rozvoz pizzy. Restaurace: - teplá kuchyně - polední menu.

Prodej: -zákusky -svatební dorty -zmrzlina.

Penzion a pizzerie VERDE ROSA Harrachov Penzion se nachází přímo v centru města Harrachova - 200m od hlavní sjezdovky na Čertovu horu. Nabídka ubytování v Krkonoších ve 2 až 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a TV se satelitem a Wifi. Pokoje mají možnost přistýlky. Součástí penzionu je stylová restaurace se zaměřením na ...

Staročeská restaurace. Kapacita 40 míst. Čepované pivo KOZEL, chuťovky k pivu. Na objednávku grlivané uzené koleno s čerstvým křenem.

Restaurace. Celková kapacita - 50 míst. Salonek 45 míst. Teplá jídla na objednané akce. Letní terasa.

Restaurace. Teplá i studená jídla. Nápoje.

Restaurace. Nabídka teplých i studených jídel, alkoholických a nealkoholických nápojů. Salónek, zahradní posezení.

Restaurace. Nabídka českých a staročeských jídel i specialit mezinárodní kuchyně. Bezbariérový přístup, posezení na zahradě.

Pohostinství: -restaurace: -celosvětová kuchyně -minutková kuchyně -pizza 32 druhů -zeleninové saláty -zmrzlinové poháry -značková vína -posezení v příjemném a klidném prostředí. Možnost pořádání společenských akcí: -soukromé a firemní akce, svatby, výročí, narozeniny, křtiny, pohřby, promoce, firemní rauty, ...

Firemní akce a catering. Provozujeme dvě restaurace v Praze a občerstvení na koupališti ve Vlašimi. Nabízíme příjemné prostředí vhodné k pořádání rodinných i firemních akcí. Zajišťujeme catering na akce všeho druhu.

Rockový klub. Pořádání rockových koncertů. Pivnice, občerstvení : - teplé i studené nápoje - alko a nealkoholické - něco k pivu - klobása, utopenci, tlačenka, nakládaný hermelín.

Restaurace a kapacitou 50 míst, salonek s kapacitou 25 míst, terasa 32 míst. Teplá jídla, alko i nealko nápoje. Ubytování, penzion - 20 lůžek s koupelnou, WC a televizí na každém pokoji Wifi připojení k internetu.

Hotel, ubytování, lesní restaurace: -hotel se nachází 13 km od Plzně směrem na Karlovy Vary, odbočka vpravo na Nekmíř -stylový lesní restaurant -penzion funguje od roku 1990 -kapacita 12 dvoulůžkových pokojů, SAT, TV, WC, koupelna -restaurace pro 50 lidí -zimní zahrada -letní posezení s grilováním -pořádání svateb, ...

Penzion - kapacita 48 osob - parkování - wifi - sociální zařízení na pokojích - zvířata jsou povolena - fotbalové a dětské hřiště a hřiště na volejbal - v blízkosti cyklostezky, turistické a běžkařské trasy, sjezdovky Restaurace - kapacita 35 míst - terasa s kapacitou 40 míst