Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Kavárna, cukrárna a občerstvení s dětským koutkem. Posezení v příjemném prostředí. Zahrádka. Točené pivo Bernard.

Penzion-Vinárna pod Věží Ubytování-pension: -vinárna -restaurace.

Celoroční ubytování: -kapacita 43 lůžek -pokoj s WC** a sprchou. Hotelová restaurace. Možnost konání svateb, večírků, zábav.

Restaurace Na statku Ubytovna, ubytování, ubytovací služby. 7 pokojů, kapacita 20 lůžek, sprcha WC na pokoji. Penzion, pension Kolín. ubytování:777722213, penzion 602264822

Hostinská činnost, provozování bary a restaurace. Provoz restaurace Lískovecká terasa.

Restaurace - sushi bar Solárium Kurzy - relaxačních cvičení s instruktorkou Fitness - sportcentrum Sqash

Hostinec - kapaciota 50 míst - terasa.

Motel-služby: -ubytovací -restaurační. HAWAI club: -noční klub

Zabýváme se pronájmem vybavení a realizací rozmanitých akcí - večírky, oslavy, výstavy, festivaly, ... Zabýváme se výrobou stanů, nafukovadel, reklamních nosičů, ... Máme za sebou mnoho úspěšných realizací s dobrými referencemi

Rekreační středisko. Ubytování: - dvě patrové šestilůžkové chaty - 43 šestilůžkových chat se společným sociálním zařízením a kuchyňkou. Restaurace s terasou.

Restaurace. Rozvoz: -pizza -hotová jídla -minutky -těstoviny -smažená jídla -přílohy -nápoje. Ubytování v penzionu: - kapacita 76 míst, dvou až pětilůžkové pokoje. Bar. Pivnice. Solárium.

Nekuřácká restaurace, pivnice: - polední menu.

Hotel **** - kapacita 22 pokojů, 2 apartmány - WIFI připojení k internetu - snídaně formou bufetu - hotelová zahrada - lobby bar - konferenční salónek - sekretářské služby - restaurace

Pro naše klienty provozujeme služby osobního kuchaře.. dle Vašeho přání složíme menu, nakoupíme potřebné suroviny, přijedeme na Vámi určené místo, uvaříme a uklidíme. Dále provozujeme catering, firemní akce, rodinné oslavy a párty všeho druhu.

Nově jsme zrekonstruovali ubytování s recepcí. Každý pokoj má vlastní koupelnu a WC včetně welness pokoje. V I.patře ubytováváme i nadále montéry a firmy. Dále pořádáme svatební hostiny a školení do 60 osob. Restaurace zajišťuje snídaně, obědy a večeče 7 dní v týdnu.

Rozvoz obědů a večeří, dovoz obědů do firemních kantýn a bufetů. Závodní stravování. Výroba lahůdek a studené kuchyně.

Ubytován. Hotel. 10 dvolulůžkových a 2 třílůžkové pokoje. 1 apartmán. Na pokojích je TV, satelit, WC a sprchový kout. Wi-Fi připojení k internetu. Součástí hotelu je restaurace s otevřenou kuchyní.

JaNex Neradil Jaromír Valašské Meziříčí Restaurace: Restaurace Bavorský dvůr - provozní doba Po–So 10.00–23.00, Ne 10.00–21.00 - stravování, denní menu teplá jídla po celý den (Po–So 10.00–20.00, Ne 10.00–14.00) - možnost pořádání společenských, podnikových a rodinných akcí v našem loveckém salónku (kapacita ...

Prodej - čaje - teplé a studené nápoje - nápoje v bio kvalitě - celozrnné pečivo sladké, slané Pronájem - prostory Čajovna - čaje, teplé a studené nápoje - nápoje v bio kvalitě - nekuřácké prostředí - celozrnné pečivo (sladké, slané) - pořádání koncertů (malých) Pořádání ...

Cukrárna. Výroba: - dorty svatební, narozeninové - zákusky a minizákusky pro jakékoliv příležitosti svatby, rauty, narozeninové a firemní večírky

Restaurace a pizzerie: -nekuřácká 80 míst -dětský koutek -kvalitní česká kuchyně -svatby, večírky, rauty -rozvoz pizzy a jídel z jídelního lístku -šipky, kulečník -dva hrací automaty.