Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Hotel - kapacita 12 lůžek - parkoviště - úschovna cenných předmětů - povolen vstup psům - restaurace - zahradní terasa

Přijeďte strávit aktivní i pasivní odpočinek na úpatí Orlických hor. Ubytování. Wellness. Kongresový sál. Restaurace, vinárna. Náš hotel nabízí široké spektrum vyžití. Sport: - lanové centrum - minigolf - in-line bruslení - cykloturistika - turistika Wellness: - bazén - vířivka - Kneipův chodník - finské sauny - ...

Testování - motorová vozidla Organizace - firemní akce na klíč - školení bezpečné jízdy - škola smyku a řízení vozů off road Cateringové služby: - rodinné oslavy - firemní večírky - svatby

Restaurace. Bowlingová dráha. Sportovní hala s hřištěm. Dětský koutek. Jídla po celý den. Svatby, rauty, promoce, oslavy.

Výroba a prodej vína, víno. Degustace. Vinný sklep, vinařství s ochutnávkou vín.

Služby: -nekuřácký hostinec -česká jídla v moderním podání -pivo z pivovaru Poutník -dva salonky (25 a 35 míst).

Ubytování. Penzion. Letní terasa. Restaurace. Ryby, drůbež, zvěřina. Kapacita: - 28 lůžek - 2 až 5-ti lůžkové pokoje Teplá, studená voda na pokoji. Barevná televize, rádio. Billiard. Tenisová škola.

Ubytování. Hotel: -53 dvoulůžkových pokojů WC, sprcha, telefon, radio, televize, satelit, možnost přistýlky -2 apartmány -2 pokoje pro imobilní hosty -směnárna -restaurace s letní terasou a zahrádkou -konferenční sál -salonek -vlastní parkoviště přímo u hotelu.

Penzion Polevsko a hostinec Na křižovatce se nacházejí v obci Polevsko na okraji Lužických hor, nedaleko „Národního parku České Švýcarsko“. Jedná se o rozsáhlou turistickou oblast s možností využití jak letních, tak zimních sportů. Ubytovací kapacita našeho penzionu je 30 lůžek. Třída TOP ve 2 až 5lůžkových pokojích, každý pokoj má vlastní ...

Prodej: - čerstvě rozpečené pečivo Fornetti: - sýrové, pizzové, meruňkové, nugátové, tvarohové, višňové - párek v rohlíku - káva a nealko nápoje.

Služby: -pořádání rautů -svatební a pohřební hostiny -společenských akcí. Nabízíme závodního stravování.

Nekuřácká restaurace - kapacita 60 míst - sál s kapacitou 100 míst Autobusová přeprava Nákup a prodej hygienického vybavení.

Nekuřácká restaurace: - kapacita 120 osob - WIFI připojení. Vybraná hotová jídla na www.otesanek.cz, tel.608931393

Ubytování, penzion na přehradě: - kapacita 32 lidí - 12 dvoulůžkových pokojů - 2 pokoje pro rodinu 4 lůžka - 2lůžkové pokoje s možností přistýlky - pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením - většina pokojů má přístup na balkón - tenisový kurt - tenis, nohejbal či volejbal - lanové centrum - sauna - malá posilovna - ...

Tenisový komplex: -4 antukové kurty s osvětlením -3 kurty v pevné hale -víceúčelové sportovní hřiště -venkovní bazén -výuka tenisu, tenisové kurzy -sportovní masáže -restaurace s venkovní terasou -vlastní parkoviště.

Hotel - dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje - vlastní sociální zařízení na každém pokoji - WIFI připojení k internetu po celé budově - úschovna lyží a kol - nedaleko lyžařský vlek - vlastní jezírko se pstruhy Restaurace se salonkem - kapacita 50 míst - dětský koutek - terasa - ...

Penzion, ubytování: -stravování: -pokoje, vlastní sociální zařízení, TV se satelitním příjmem programů -restaurace -bar.

Cukrárna s vlastní výrobnou a posezením nabízí denně: - - čerstvé dorty - zákusky - zmrzlinu - nápoje. Možnost objednávat dorty klasické a i atypické.

Penzion: - 4 - 6 lůžkové pokoje s chladničkou, televizí, satelitem a sociálním zařízením - letní posezení na zahradě - možnost opékání a grilování Restaurace: - domácí česká kuchyně - minutky

Penzion - kapacita 12 osob 4 dvoulůžkové až čtyřlůžkové pokoje - WIFI připojení k internetu Restaurace Vinný sklípek Venkovní krytý bazén