Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace. Pestrá mezinárodní kuchyně. Speciality z mořských produktů - fauny. Klidné a příjemné prostředí. Velký výběr značkových vín. Možnost pořádání společenských akcípro 30-40 osob, rezervace: -soukromé a firemní akce -svatby -narozeniny -křtiny -pohřby -výročí -promoce -firemní rauty -obchodní jednání -předváděcí ...

Hotel U Jezírka Ubytování. Restaurace.

Výroba: - výroba interiérových, zářivkových svítidel typu RPK a LED. Vinný sklep „U KIERYKŮ“ - objednávky na tel.602764812 Kapacita vinného sklepa je 25 osob.

- Gril restaurant - Ubytování - restaurace s možností připojení k internetu přes WI-FI

The PUB Liberec je barem zbrusu nové generace, kde naleznete unikátní systém samoobslužných pivních výčepů na každém stole a největší bar v Liberci vůbec!!! Otevírací doba: Po - Pá 11.00 - 02.00 So 11.00 - 02.00 Ne 11.00 - 24.00

provozovatel heren a barů: -Komenského 926/19 466 01 Jablonec nad Nisou -Žižkova 902 547 01 Náchod

Stylová restaurace a vinárna v samém centru města Brna, na nádvoří Staré radnice, se širokou nabídkou moravských vín, výborná steaková kuchyně. Na objednávku připravíme i různé domácí speciality, jako třeba do křupava upečená kachna, se vším co k ní patří, nebo naložený roastbeef s pikantní pěnou a jiné dle přání... V pátek živá produkce ...

Hotel, ubytování, stravování: -pokoje - sprcha, WC, TV/SAT, telefonem s přímou volbou -sauna -whirpool -billiard -půjčovna sportovních potřeb -bar -restaurace.

Hotel: -ubytování -stravování -restaurace, bar, salonek, terasa -firemní akce, školení, svatby -parkoviště -cykloturistika, koně, běžky, lyže.

Hotel Atlas: -hotel v centru Benešova, 3 km od Konopiště -restaurace -možnost školení, společenské akce -bowling.

Rehabilitační a regenerační centrum Darre je součástí Lázeňských léčebných ústavů MV. RRC Darre nabízí ubytování na 70 lůžkách v pokojích s příslušenstvím a kabelovou televizí. - restaurace - bar - klub s kulečníkem - recepce - směnárna - sportovní vyžití RRC Darre má vlastní nově otevřený balneoprovoz, fyzikálně-rehabilitační a ...

Závodní stravování, zajištění stravování pro firmy, provoz kantýn, rozvoz jednoporcových obědů, catering: -závodní stravování -rozvoz jídel po Plzni -provoz kantýn -rozvoz obědů -zajištění stravování včetně dovozu -služby nabízíme v Plzni a okolí.

Služby: Restaurace Radějův Dvůr -restaurace -rozvoz jídel -catering -oslavy -cukrárna -dětský koutek -úschovna kol.

Nabídka ubytování, bowling, restaurace. Pořádáme slavnostní a firemní akce, svatby, rauty, firemní školení, vánoční večírky a grilování. Náš moderní penzion nabízí levné ubytování s Wi-fi.

Stravování: -restaurace -steaky, ryby -speciality z grilu -zeleninové saláty.

DfK Group je skupina společností působící celorepublikově v oblastech seniorské problematiky, rozvoje lidských zdrojů a regionálního rozvoje a dále v Jihočeské kraji v oblasti gastronomických služeb.

Krabičková dieta, dietní strava, rozvoz zdarma, zdravé jídlo, krabičky, zdravá strava, zdravé hubnutí bez jojo efektu, až 5 kg za měsíc, efektivní hubnutí. Hubnutí, které funguje.

Hudební klub. Pořádání: - kulturních akce - koncerty.

Hotel Chateau St. Havel **** Ubytování. Restaurace. Wellness centrum: -sauna, whirlpool. Služby: -pronájem stylových konferenčních prostor. -catering po celé České republice.

Restaurace, hospoda. Hostinská činnost -pivnice. Druhá provozovna: Tenkrát na Východě Jánská 16, Brno, 602 00 -vinárna, studentská vinotéka

Celoroční ubytování ve dvou až pěti lůžkových pokojích, soc. zařízení na patře. Stravování v objektu plná penze nebo polopenze, snídaně formou švédských stolů. Díky své poloze je ideální jak k zimním dovoleným, tak i k letním. K dispozici bar, sauna, stolní tenis, gril, otevřené ohniště