Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Kavárna se zahrádkou v centru Vsetína: -snídaně -káva, nápoje -domácí dorty a zákusky -poháry.

- pohostinství - restaurace - pivnice - hospoda

Nekuřácká kavárna: -luxusní káva Nespresso -poháry, chlebíčky -možnost uspořádání přednášek (pro 30 osob), školení, oslav a večírků, besidky pro děti -wifi zdarma.

Zeus Faber zajistí kulturní, zájmové a odborné akce, společenské a tématické podniky, péči o významné osoby. Catering, technické zabezpečení, ochranka, osvětlení a ozvučení, audio - video, fotodokumentace, hostesky, účinkující. Příprava a organizace svateb na klíč.

Stravování: - pohostinství, hostinec - restaurace (domácí česká kuchyně) - velký sál - malý salónek - výčep - letní posezení, zahrádka - dětský koutek. Pořádání, zajištění společenských akcí.

Restaurace: -kapacita 80 míst -firemní a soukromé akce -oslavy, rauty -menu 2 druhy.

Hostinská činnost: - pohoštění - restaurace - pořádání akcí (svatby, promoce) - možnost 2 salónků (30 míst).

Gastronomické služby. Profesionální catering: -firemní prezentace, celofiremní večírky -veletržní prezentace, kongresy, tiskové konference -školení, rauty, bankety, recepce, coffee break, číše vína, koktail party, občerstvení -plesy, vernisáže, vánoční večírky, silvestrovský večírek -garden party, barbeque, pool party, river party, ...

Italská restaurace Pizzerie La Trattoria T Dovoz a prodej italských vín

Služby: -ubytování ve čtyřlůžkových chatkách -restaurace.

Restaurace Lázně Jílové u Prahy. Naše služby: - restaurace

Vinařství. Výroba, prodej: -víno -vinný sklep -vinařství.

Stravování-restaurace.. Ubytování-hostinec.

Selská restaurace: -česká a italská kuchyně.

Restaurace na Zámku Žerotínů: -zajistíme rodinné oslavy a svatby, květinovou výzdobu, fotografa -zrealizujeme firemní nebo soukromé akce.

Ubytování : - celková kapacita hotelu je 30 pokojů, 72 lůžek s možností 24 přistýlek. - 12 třílůžkových pokojů s možností přistýlky, koupelny s vanou. - 12 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, koupelny s vanou. - 6 dvoulůžkových pokojů, koupelny se sprchovým koutem. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, telefon, TV/SAT. ...