Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Velkoobchod: - tabák. Prodej: - noviny - cigarety - CD, MC. Služby: - výroba razítek. - kopírování. Restaurace. Pozemní stavitelství.

Vyhlášená restaurace v centru města: -plzeňský Prazdroj -moravská vína -česká kuchyně -dětské menu -kapacita 300 míst -salonky pro privátní akce -wi-fi připojení -bezbarierový přístup -denní menu -stylový interiér.

Penzion: - jeden třílůžkový a jeden pětilůžkový pokoj. - na pokojích sociální zařízení, WC, televize. Restaurace: - celodenní stravování formou plné penze.

Squash centrum: -6 squashových kurtů, 3 badmintonové kurty -florbalové hřiště -posilovna + kardio stroje -sauna -solárium -zrcadlový aerobní sál -zumba, flow tonic, bosu, taebo, pilates -cvičení s dětmi -dětský koutek s hlídáním -indoor cycling -služby trenera -sport shop -internet -kavárna.

Cukrárna: -pískoviště -klouzačka -hračky na zahrádce.

Hotel. Ubytování: -10 pokojů se sociálním zařízením, televizorem a satelitem -25 lůžek. Restaurace: -salónek pro 20-25 osob školení, firemní akce, rodinné oslavy.

Prodej čajů: -zelené ochucené i neochucené -polozelené čaje -černé čaje čisté i ochucené, jednonálevové -PU-ERH (čínský penicilin) -ovocné a jiné čaje -kávy celého světa -další nevšední pochutiny -společenská zábava -dětský kout -wifi -výstavní prostory -prodej čajových surovin a nádobí -prodej elno oděvů.

Bowlingová herna: -3x dráha -občerstvení-bar -projektor -restaurant, restaurace -venkovní zahrádka -dětský koutek -denní menu -salonek, salónek.

Restaurace: -speciality španělské kuchyně. Otvírací doba: Po-Čt: 11:00-23:00 Pá: 11:00-0:00 So:12:00 – 0:00 Ne: 12:00 – 22:00

- restaurace - pohostinství - české i mezinárodní kuchyně - nabídka alkoholických či nealkoholických nápojů

Pohostinství: -Mexická restaurace: -kapacita 100 -možnost pronájmu po osobní domluvě: -soukromé oslavy, svatby.

Nabídka ubytování v pokojích a apartmánech, restaurace s českou kuchyní. Poskytnutí parkovacích míst

Zajišťování obchodních obědů, domácích slavností, firemních večírků a tiskových konferencí ve vlastních nebo pronajatých prostorech..

Restaurace, bar: -speciality americké, mexické a české kuchyně, denní nabídka hotových jídel -příprava různých druhů steaků a zeleniny na lávovém grilu - v letním období zahrádní restaurace s vlastním barem.

Ihned po otevření na jaře 1998 se tento minipivovar s restauraci stal jedním z nejoblíbenějších podniků v Praze..

Restaurace s barem a venkovním posezením se nachází v golfové klubovně golfového areálu Ropice.

Stravování. Ubytování: -dvou, čtyř, pěti a vícelůžkové pokoje -společné WC a sprchy-teplá voda Restaurace-bar-vinárna-taneční parket. Restaurace zahradní-gril. Televize-video-satelit. Hřiště-stolní tenis. Koupání-výlety do Českého ráje. Projížďky na koních-kočárem. Školy v přírodě-školení-svatby.

Nekuřácká restaurace ve Zbraslav, Praha 5. Nabídka teplých i studených jídel a nápojů v nekuřácké restauraci na Zbraslavi. Restaurace je otevřena denně. - příjemné posezení v nekuřácké restauraci - nabízíme speciality české kuchyně - poskytujeme cenově zvýhodněné polední menu - česká kuchyně, obědy hotová jídla, omáčky - pochoutky ...

Restaurace: -zdravá výživa -bistro -obchod se zdravou výživou.

Hotel Skicentrum. Hotel*** Ubytování. Restaurace.