Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Vinařství Omasta vyrábí a prodává přívlastkové i ročníkové vína. Přijeďte navštívit historický vinný sklep z 15. století v Horních Bojanovicích, kde můžete degustovat naše vína odrůd velkopavlovické, slovácké a mikulovské podoblasti. Vína je možné si také objednat, přičemž zajistíme jejich doručení přímo k Vám domů.

Penzion U Hyklů: - restaurace - zahradní restaurace - venkovní posezení - pořádání rodinných oslav, svateb, hostin, firemních večírků.

Restaurace: -posezení na terase -stylová restaurace Ubytování: -tři dvoulůžkové pokoje -sociální zařízení na pokoji -televize na pokoji -možnost stravování v restauraci, dále je k dispozici společná kuchyňka s lednicí pro všechny pokoje. Služby: -bar -stravování

Cukrárna: - zákusky - dorty - koláče a cukroví - marcipánové ozdoby - studená kuchyně. Prodej cukrářských potřeb.

Služby: - cocktail catering - míchání koktejlů - pronájem mobilních barů

Činnost: - pořádání diskoték, house a techno párty

Pizzerie, pizza. Rozvoz pizzy. Internetová kavárna.

BUCKET''S Delivery, s.r.o. poskytuje noční rozvoz alkoholu po Brně.

Club (klub): -diskotéky -striptýz -show.

Čajovna. Výstavy. Prodej, maloobchod: -knihy pobočka Polná Husovo náměstí 44 tel.: 567 212 914 .

Pizzerie, pohostinství: - mnoho druhů pizz - pizza s rozvozem - rozvoz jídla - těstoviny, saláty, speciality, omáčky k těstovinám, kuřecí maso.

Stravování: -restaurace -vinárna. Pořádání různých oslav - firemní večírky i svatby.

Restaurace: -mexická a kubánská kuchyně -míchané nápoje -kapacita restaurace - 80 míst -salonek - 20 míst.

Rekreační areál Na Trojáku nabízí ubytování a restauraci na rozhraní oblastí Vsetínska, Zlínska a Kroměřížska na vrcholu valašského kopce Troják. Ubytování, hotel, apartány: Naleznete u nás různé kategorie ubytování od hotelového pokoje po apartmán pro větší skupinu osob. Máme k dispozici dvou až šestilůžkové pokoje střední kategorie a ...