Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Restaurace se specializací na ryby a drůbež. Škola potápění.

Restaurace. Jídla české i mezinárodní kuchyně, alkoholické i nealkoholické nápoje.

Trendy noodle bar nabízí speciality jihovýchodní Asie a Thajska. Vaříme pro Vás z čerstvých a originálních surovin. Vybírat můžete z mnoha: - nudlových pokrmů - pikantních polévek - omáček - curry. Možnost odnesení jídla v noodle boxech sebou domů.

Erotický noční klub. Escort služby. Sídlo firmy: - Přemyslovců 967/44, Ostrava - Mariánské Hory.

Music bar - restaurant -restaurace s kapacitou 200 míst -v baru najdete kvalitní plzeňské pivo doplněné nabídkou pivních speciálů, veškeré druhy alko i nealko nápojů, kávy a širokou nabídkou míchaných drinků -taneční parket -100 druhů jídel -televizní obrazovka a velkoplošná projekce.

Restaurace. Nabídka teplých jídel, točeného piva a alkoholických i nealkoholických nápojů.

Stravování: - restaurace - sklípek - salónek - venkovní posezení (zahrádka, terasa). Pořádání, zajištění: - akce (firemní večírky, rodinné oslavy, svatby).

Práce: -stavební -tesařské -klempířské -zámečnické Stavební středisko: -Úpice, Palackého 344, tel.:499781341. Pila: -Havlovice 219, tel.:499781450. Maratonklub-kavárna, cukrárna: -Úpice, Palackého 344, tel.:499882115.

Nabízíme ubytování v penzionu v oblasti Krkonoše - Janské Lázně. Pension je vhodný pro: - turistiku, - cykloturistiku, - lyžování, - snowboarding (Skiareál a lanovka Jánské Lázně - Černá hora, Ski Pec pod Sněžkou, Skipark Černý Důl), - výlety (Trutnov, Vrchlabí, Špindlerův Mlýn, Malá Úpa, ZOO-Safari Dvůr Králové). Penzion ...

Penzion, ubytování: - 24 lůžek, - pokoje se sprchou, WC, TV/SAT. Restaurace: - kapacita 50 osob.

Masarykova chata na Šerlichu Ubytování-penzion: -celoroční -40 lůžek-2KW, 2A4, KW na patře, luxusní apartma, společenská místnost s televizí, jídelnou a kavárnou, zahrada, terasa, parkoviště, snídaně, ostatní strava na objednávku. Stravování-restaurace.

Restaurace: - 80 míst. Terasa: - 40 míst. Krb na dřevo. Salonek: - 15 osob. Menu. Poctivá moderní česká kuchyně.

Bar. Herna: -výherní automaty, šipky, fotbálek, kulečník. Venkovní posezení.

Zahradní restaurace. Hudební klub. Pořádání jazzových vystoupení.

Restaurace: - jedinečný výhled - vyhlášená kuchyně - kapacita 55 míst - letní venkovní terasa pro 28 osob - salonek pro 20 osob (svatby, promoce, firemní i soukromé oslavy a další akce).

Hospůdka: - výhodná poloha zejména pro cyklistickou turistiku - možnost společenských akcí (svatby, trachtace, oslavy, společenské večírky-kapacita 40 míst) - v letních měsících připravujeme grilované speciality - v zimních měsících pořádáme šipkové turnaje.